Emerging Member of the WorldGBC

HuGBC

Áprilisban ismét indul a LEED Core Concepts képzés!

2017. április 11., Saját hír 865 leed online leed kurzus online leed képzés core concepts leed core concepts

Április 19-én újraindul a Core Concepts képzés, HuGBC tagoknak 20% kedvezmény.
1

A LEED® minősítések száma egyre jobban terjed Európában, és ez a növekedés folyamatos.

A Green Building Alliance és a Green Living Education április 19-én ismét online képzést indít, amely mindenki figyelmébe ajánlható, aki célul tűzte ki, hogy a LEED® minősítő rendszerben minősítő, azaz Green Associate titulust szerezzen.

A Core Concepts képzés három hétig tart, és annak során a minősítő rendszerrel kapcsolatos alapvető tudnivalókat lehet elsajátítani.  A Core Concepts kurzus elvégzése után további tanfolyamok elvégzésére nyílik lehetőség. A Preparation for the Green Associate Exam hathetes képzése, amely február 15-én indul, a USGBC által szervezett Green associate vizsgára készít fel. 

A képzések kifejlesztése Emmanuel Pauwels nevéhez fűződik, aki a USGBC által elismert oktatói minősítéssel rendelkezik, vagyis USGBC Faculty - ezt a címet azok nyerhetik el, akik igen magas szintű tudással rendelkeznek a LEED minősítés, a fenntartható építés és általában a fenntarthatóság terén. 

A kurzusok interaktív, gyakorlatias felépítése segít abban, hogy megérthessük, hogyan kell hatékonyan alkalmazni a minősítő rendszer elemeit egy fenntartható projekt során.

HuGBC tagok számára 20% kedvezményt biztosítunk.

Bővebb információ és regisztráció ITT.

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra