Emerging Member of the

HuGBC

Indul a XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat

2017. június 29., Sajtómegjelenés 306 fiabci xix. magyar ingatlanfejlesztési nívódíj

A FIABCI Hungary ebben az évben a FIABCI World Prix d’Excellence szervezőinek javaslatára a magyar pályázatot nyílttá teszi és meghívja a régió országaiban tevékenykedő magyar és külföldi ingatlanfejlesztőket.
1

A bírálók első, második és harmadik díjat fognak kiadni.

Ha a meghívott országokból három, vagy annál több pályázat érkezik, akkor a zsűri figyelembe véve a pályázatot beküldő ország képviselőjének véleményét az adott ország legjobbját különdíjjal jutalmazza. Ha nem lesz olyan ország, ahonnan legalább 3 pályamű érkezik, de 3, vagy annál több külföldi pályázat lesz, akkor a zsűri a legjobb külföldi pályázatot fogja különdíjjal jutalmazni.

Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét díjazza. E mellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

A pályázat nyertesei jogosultak hazájukat képviselni a FIABCI WORLD PRIX D`EXCELLENCE nemzetközi nívódíj pályázaton.

A pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közönségnek a kiíró. A kiadvány bemutatójára az eredményhirdetés keretében kerül sor.

A pályázat lebonyolítását ismét a FIABCI Principal Members tagja, a Magyar Ingatlanszövetség (MAISz) vállalja magára.

FIABCI HUNGARY – MAISZ - 2017

Pályázó:

A nívódíj pályázatra az adott ingatlan fejlesztésében résztvevő szervezet, vagy személy nevezheti be az alkotást ( a tulajdonos, a beruházó, a tervező, a kivitelező, az ingatlanközvetítő, a megrendelő, vagy más szervezet, amely az ingatlan fejlesztésében, létrehozásában, üzemeltetésében aktív szerepet játszott, vagy játszik . ( A nevezésnek nem feltétele a FIABCI tagság. )

Pályamű:

Nevezni lehet minden olyan ingatlan, közcélú, közterület fejlesztést amely vagy 2016. december 31 - a előtt kapta meg a használatbavételi engedélyt, vagy az első felhasználója 2016. december 31 - a előtt birtokba vette az egész fejlesztést, vagy annak külön is működtethető részét.

Részvételi díj:

A külföldi Pályázók számára bruttó 800 Euro.

A magyar Pályázók számára nettó 195.000,- Ft.

Jelentkezés :

A pályázatra a Jelentkezési lapot és a részvételi díj átutalásáról szóló banki megbízás másolatát elektronikus formában 2017. szeptember 22., 16.00-ig a kispal@maisz.hu és gonczil@t-online.hu címre kell megküldeni.

A pályázat eddigi története és az idei pályázattal kapcsolatos minden további tájékoztatás a www.maisz.hu honlapon megtalálható.

 

 

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra