Established Member of the

HuGBC

Megjelent a 2016-os Ingatlan Évkönyv

Tizedik alkalommal jelent meg az iroda.hu csoport ingatlanpiaci évkönyve. Egyesületünk 2 oldalon jelent meg a kiadványban.
1

A HuGBC is képviseltette magát a 2016 decemberében kiadott ingatlan évkönyben. A 77. oldalon található cikkünkben (csatolva) Schmidt András, a Skanska fenntarthatósági vezetője, Szebenyi Miklós, a JLL ingatlanüzemeltetési társigazgatója és Noéh Gábor, a White Star Real Estate műszaki vezetője beszélnek az egyesületi tagság előnyeiről.

A cikk mellett tagjainkat is listázza az Évkönyv, beleérte a 2016 novemberében csatlakozott tagjainkat is.

A kiadvány több "TOP 10" listát is közread. Büszkék vagyunk rá, hogy a HuGBC elnökét, Baross Pált az elmúlt 10 év 10 meghatározó ingatlanpiaci szereplője között tartja számon a szakma. Gratulálunk!

Tagjaink közül pedig többen megtalálhatók a 10 jelentős magyarországi ingatlanfejlesztő között, úgymint a Futureal Csoport, DVM group tagja a Horizon Development, a HB Reavis, a Skanska és a TriGránit.

Az iroda.hu csoport 2007 óta adja közre az Ingatlan évkönyvet, mely a magyar kereskedelmi ingatlanpiac egyetlen éves, összefoglaló offline lenyomata. Minden év decemberében jelenik meg 20 000 példányban. Az évkönyv tartalmazza a működő ingatlanok és a főbb szakmai szolgáltató cégek listáit; valamint releváns cikkek, interjúk, elemzések tükrében foglalja össze az ingatlanpiacot. 2015-től az ingatlan évkönyv új ingatlanpiaci szegmenst, a lakóingatlan piacot is megcélozza.

Az Évkönyvet teljes terjedelemben, pdf-ben itt lehet elolvasni.

 

 

<< Vissza a főoldalra