Established Member of the

HuGBC

Zöldtető szépségverseny 2016

Új pályázati lehetőség a láthatáron! A CEEweb szervezésében megkezdődött a fotópályázat a legizgalmasabb, legszebb zöldtetők után kutatva! Irány a legkedveltebb zöldtető, fröccs a kézbe és kamera kattintás a nyereményekért!
1

A zöldtetők nem csak  gyakorlati előnyökkel járnak, mint például csökkentik a hősziget effektusok kialakulását és a városi árvizeket vagy növelik az épületek szigetelőképességét a perzselő nyarak ellen, hanem lehetőséget kínálnak elmenekülni a beton dzsungelben megbúvó zöldbe, jelen esetben a tetőre. Szerencsére manapság egyre felkapottabbak a zöldtetők a nyugat európai döntéshozók körében is, hiszen belátták azok messzire menő hasznát a városszövetekben. Valamint növekedik a szociális vágy a használható dekoratív zöldfelületek iránt karnyújtásnyira, a tetőkön. Most azonban ezek közöl is a legbulisabb helyeket keressük, olyan zöldtetőket ahol jól esik meccset nézni vagy koktélt szürcsölni a városban.

A verseny részleteiről és a díjazásról részleteket magyarul letölthető pdf-ben Zöldtető szépségverseny vagy a CEweb honlapján találsz.

Pályázat beadási határidő: 2016. szeptember 23.

Az első helyezett 150 euró értékű vásárlási utalványt nyer!

Jó versenyzést és frissítő zöldtetőkön való kikapcsolódást kíván a ZÉOSZ!

Forrás: http://zeosz.hu

<< Vissza a főoldalra