Emerging Member of the WorldGBC

HuGBC

Összes rendezvény

 • V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

  Az idei évben újra megrendezésre kerülő V. ÖKOINDUSTRIA 2017 Kiállítás Közép-és Kelet Európa jelentős környezetipari szakkiállítása színes szakmai tartalommal nemzetközi kapcsolatépítési lehetősségekkel.

  Vasúttörténeti Park

  2017. november 08., Egyéb hazai rendezvény

 • Greenbuild International Conference and Expo

  Egyre több embert mozgatnak meg a zöld építészet technológiai újításai és innovációi. Nem is csoda, hogy a nagy léptékű fejlődésben mindenki meg akarja mutatni, min is dolgozik. Ezt a célt szolgálja a Greenbuild Nemzetközi Konferencia és Expo, ami a világ legnagyobb, zöld építészetnek dedikált kiáll...

  Boston Convention and Exhibition Center

  2017. november 08., Nemzetközi rendezvény

 • Better Places for People konferencia a zöld és élhető épített környezetért

  Egy nap a környezettudatos, ugyanakkor az emberek jóllétét figyelembe vevő építészet, városnegyed-fejlesztés és otthonteremtés témakörében. Építész-tervezőket, szakági mérnököket, ingatlanfejlesztőket, épületfenntartókat, üzemeltetőket, önkrományzatokat és zöldépítéssel foglalkozó szakembereket váru...

  Kinnarps Jarl Konferencia terem

  2017. október 26., Saját rendezvény

 • WELL workshop

  Az ABUD és a Siemens bemutatja: BUILDING WELL – BEING WELL Irodai komfort - fókuszban a gyakorlat. Workshop és konferencia.

  Siemens Konferenciaterem

  2017. október 12., Egyéb hazai rendezvény

 • Design Hét Budapest 2017

  Október 6. és 15. között ismét megrendezésre kerül a Design Hét Budapest, melynek középpontjában 2017-ben a pályakezdés, a kis- és középvállalkozások állnak. Díszvendég országként a Dán Királyságot köszönti a fesztivál, ahol a nemzeti össztermék mintegy tizedét innovatív, a designt a kezdetektől str...

  Budapest

  2017. október 06., Egyéb hazai rendezvény

 • VII. PLGBC Green Building Symposium

  In this year edition, during main and parallel sessions we will together discover newest green building trends, design approaches and challenges, building influence on people, and what is very important – ways of green building financing.

  Reduta Banku Polskiego, Poland

  2017. október 05., Nemzetközi rendezvény

 • Teher vagy lehetőség? Korszakváltás az energiahatékonyságban!

  Ha Ön műszaki építési ellenőr, beruházáslebonyolító, felelős műszaki vezető, építésügyi műszaki szakértő, érdemes részt vennie a Magyar Energiahatékonysági Intézet rendezvényén.

  IH Rendezvényközpont

  2017. október 04., Egyéb hazai rendezvény

 • Empowering smart solutions for better cities konferencia

  The conference Empowering smart solutions for better cities, taking place in Budapest on 2 & 3 October 2017, will bring together creative thinkers and decision-makers in urban planning, sustainable energy, mobility, ICT, smart business models and user-centric innovation.

  Millenaris

  2017. október 02., Egyéb hazai rendezvény

 • Nemzetközi Zöld Építés Hete

  A World Green Building Council (WorldGBC) kihirdette, hogy 2017-ben a Nemzetközi Zöld Építés Hetének időpontja szeptember 25-október 1., az idei események fókuszában pedig a NET ZERO épületek állnak. A hét szlogenje: Our Hero Is Zero (A nulla a mi hősünk). A HuGBC idén is csatlakozik az eseménysoroz...

  Országos

  2017. szeptember 30., Saját rendezvény

 • HuGBC & RICS Green Talk: Klímasemleges üdülőházak Irotán

  Rendhagyó Green Talk a nemzetközi Zöld Építés Hetén! A nagyközönség számára is megnyitjuk az előadáson való részvétel lehetőségét. A másfél órás programon az Irota Ecolodge tulajdonosa, a holland Lennard de Klerk mutatja be a projektet.

  Gellnert terem (103)

  2017. szeptember 29., Saját rendezvény

<< Vissza a főoldalra