Established Member of the

HuGBC

A Nemzetközi Zöld Építés Hetén, szeptember 25-30. között 6 napon át 16 létesítménybe juthatnak be az érdeklődők, többek között a nagyközönség előtt máskor elzárt épületekbe is.

A Green Walkon a környezettudatos építés magyar megvalósult példáit ünnepeljük. Az épületeket a tervező építészek, a fejlesztők vagy az üzemeltetők mutatják be a látogatóknak, így a résztvevők első kézből juthatnak érdekes információkhoz.

Regisztráció:


Az épületlátogatások regisztrációhoz kötöttek, a férőhelyek száma korlátozott. A részvétel ingyenes.

MÉK továbbképzési pontérték: 1 pont/épület

Kamarai pontok igénylése esetén 1.800 Ft/fő/épületlátogatás adminisztrációs díj fizetendő. A kreditpont regisztrációt az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. végzi.

A bejárásokra a programok alatt található adatlap kitöltésével tud regisztrálni. Egy regisztrációval ki tudja választani melyik épületeket szeretné bejárni, így többet is megjelölhet.

A Zöld Építés Hete programjainak főtámogatója:

   

 

Részletes program:

Szeptember 25. hétfő

11:00 - Nordic Light Offices
 Cím / Találkozó helye: 1133 Budapest, Süllő utca 6.
Túravezetők: Schmidt András
Résztvevők száma: max 15 fő
Fotózási információk:  a helyszínen egyeztetve lehet majd fotózni
Tervező: Mérték Építészeti Stúdió Kft.
Fejlesztő: SKANSKA
A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. a Nordic Light komplexumot a zöldépítési elvekkel összhangban álló, „A” kategóriás irodaépületként álmodta meg. A Nordic Light a tervek szerint összesen 26.200 négyzetméter irodaterületet kínál, és építése két fázisban történik. A nyolcemeletes irodaépület a legmodernebb fenntartható megoldásokat vonultatja fel, optimális minőségű belső környezetet és kiemelkedő költséghatékonyságot biztosít. A fejlesztés LEED Gold előtanúsítvánnyal rendelkezik. Az előadőadás  során olyan, főleg műszaki megoldásokat szeretnének bemutatni, amelyek egyben biztonságosak, praktikusak, és növelik, növelhetik a hatékonyságot. Szeretnék a tapasztalataikat megosztani és rávilágítani arra, hogy sok kiemelt veszély könnyebben leküzdhető, mint azt eddig gondolták.
13:00 - Vision Tower
Cím / Találkozó helye: 1134 Budapest, Váci út 31. 
Túravezetők: Németh László, Futureal, Gunther Zsolt, okl. építészmérnök, 3h építésziroda
Résztvevők száma: max. 20 fő
Fotózási információk:  bérlői területeken nem megengedett a fotózás
Tervező: 3h Építésziroda
Fejlesztő: Futureal
A prémiumkategóriás irodaépület Budapest központjának egyik legnépszerűbb üzleti negyedében, a Váci úti korridoron található. A területre a 3h tervezői háromszögletű, legyezőforma épületet álmodtak, amely amellett, hogy minden irányból kitűnik a környezetéből, remekül hangsúlyozza a forgalmas csomópont dinamikáját is. Ugyan a három különböző magasságú torony homlokzatában valamelyest eltér egymástól, a tetőkert, a kereskedelmi egységek, a különböző zöld építészeti megoldások, az igencsak ergonomikus és praktikus belső elrendezés, valamint a tároló- és parkolóhelyek tekintetében teljes az összhang. Az ultramodern építészeti jegyeket felvonultató, "A" osztályú irodaépületet emellett négycsöves légkondicionálás, emelt padló és álmennyezet, nyitható ablakok, BREEAM tanúsító rendszer szerinti "kiváló" minősítés, magas biztonsági szint, továbbá intelligens épületvezérlési rendszer jellemzi.
Figyelem! Időpont változás! 15:30 - Duna Aréna - a helyszínre a létszám betelt, jelentkezni várolistára lehet
 Cím / Találkozó helye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 36
Túravezető: Baittrok Miklós
Résztvevők száma: max. 15 fő
Fotózási információk: a helyszínen egyeztetve lehet majd fotózni
Tervező: Napur Architect Kft.
Kivitelező: Market Építő Zrt.
Az építés és bontás folyamatának ismertetése, különös tekintettel a környezetvédelmi szempontokra. A Duna Aréna alapvetően két létesítményből áll: egy kb. 6000 fős befogadóképességű alapépületből és egy, a 2017-es FINA Világbajnokság idejére épülő, ideiglenes lelátókat és kiszolgáló létesítményeket magában foglaló időszaki létesítményből. Az alapépület úgy lett megtervezve, hogy az ideiglenes létesítmények utólagos elbontása után is méltó ékköve legyen Budapestnek. Fontos kiemelni, hogy a környezettudatos és fenntartható szemlélet határozta meg a kivitelezést, hisz az elbontandó elemek jelentős részét más helyszíneken használják fel.
 
Az üvegszerkezetek műszaki megoldásait Eiles Károly, az Alukönigstahl Kft. szakembere ismerteti.

Szeptember 26. kedd

10:00 - Organica Technológia, Dél-Pesti Szennyvíztisztító
 Cím / Találkozó helye:  1238 Budapest, Meddőhányó utca 1., FcsM Dél-pesti Szennyvíztisztító telep bejárata
Túravezetők: Csillik Barbara, Csuka Balázs
Résztvevők száma: max. 25 fő
Fotózási információk: az üvegházat kívülről, illetve belülről korlátlanul lehet fotózni, a telep többi részét azonban nem
Tervező: Organica / Veolia
Fejlesztő: Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.
Budapest szennyvizét jelenleg 3 szennyvíztelep tisztítja (Észak-Pest, Csepel és Dél-Pest). A Dél-pesti Szennyvíztelep a 60-as években épült hagyományos eleveniszapos eljárással. A város növekedésével és a telep fejlesztésével egyre nagyobb hatásfokot kellett biztosítani a biológai medencékben, annak érdekében, hogy a hatóságilag előírt határértékeknek megfelelő minőségű víz kerüljön a Kis-Dunába. A szennyvíztelepen egy biogázüzem is működik, amely a nagyáruházakból fogadja a lejárt szavatosságú élelmiszereket. A berendezés ezekből a hulladékokból rothasztás útján állít elő biogázt. A rothasztás során keletkező csurgalékvizet szintén a biológiai medencék tisztítják; ez további kihívást jelent a technológia számára. Az Organica 2011-ben nyerte el a pályázatot a telep átalakítására. A fix filmes eljárásnak köszönhetően a meglévő medencékben a hatásfokot jelentős mértékben növelni tudták, ezzel biztosítva az elfolyó víz folyamatos megfelelő minőségét.
13:00 - Green House irodaház
Cím/ Találkozó helye: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 19-25.
Túravezetők: Fábián Péter, Diófa Alapkezelő Zrt.
Résztvevők száma: max. 20 fő
Fotózási információk: bérlői területeken nem megengedett a fotózás
Tervező: DPI design
Fejlesztő: Skanska
A LEED minősítéssel rendelkező irodaépület megközelíthetősége kiváló és mégis egy kissé távolabb helyezkedik a „nyüzsgő” váci úti irodafolyosótól. A nagy fesztávú áthidaló gerendáknak köszönhetően a belső irodaterületek flexibilisen alakíthatóak. A világítás energiafogyasztása fele az átlag épületeknek. Az épület kimagasló energiahatékonyságról tett tanúbizonyságot még a nyári kánikulában is. Példamutató a szürkevíz használat szempontjából is. Magyarország első biodiverz zöldtetője valósult itt meg, amelynek locsolása nem ivóvízzel történik. A kert kialakítása során a látványon kívül a használhatóságra is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők. Ennek bizonyítéka rendszeres céges találkozók és megbeszélések a kertben.
15:00 - Meséskert Óvoda (passzívház) - a helyszínre a létszám betelt, jelentkezni várolistára lehet
Cím/ Találkozó helye: 1134 Budapest, Kassák Lajos u.17.
Túravezető: Pólus Károly, okl. építészmérnök, HuGBC tag
Résztvevők száma: min. 10 - max. 20 fő
Fotózási információk: szabadon fotózható 
Tervező: Archikon Kft.
A bejárás során a tervezők bemutatják a  XIII. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala beruházásában megvalósult 16 csoportos passzívház óvodát, mely több szempontból is egyedülálló:

Példamutató beruházói szemléletet tükröz.
A XIII. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala a 100 lakásos minősített passzívház megvalósításával példaértékű beruházást hozott létre a szociális lakásépítés területén. Ennek az előremutató szemléletnek a következő elemeként valósult meg a 16 csoportos passzívház óvoda Magyarországon az első "Darmstadt Passivhaus Institut" által minősített ilyen volumenű középület.

Kiemelkedő komfortot biztosít.
Az óvoda passzívházként történő megvalósításának célja a környezetvédelem és energiahatékonyság, ugyanakkor a hővisszanyerős szellőzés, a mennyezetfűtés és -hűtés, a külső árnyékolók alkalmazása a gyermekek és az itt dolgozók magas szintű komfortját biztosítja.

Funkcionális ugyanakkor innovatív építészeti megoldásokat alkalmaz.
A passzívház-tervezés bonyolult kritériumrendszere nem akadálya a kortárs építészeti formanyelv érvényesülésének, melynek alapja a racionalitás és funkcionalitás. Ezt jól tükrözi az épület alaprajzi struktúrája és belső térkapcsolatai, a homlokzatok nyílásrendszere, a belső terű közlekedők felülről történő természetes megvilágítása és a fedett-nyitott tetőn elhelyezett játszókert is.

Hasznos eszköz lehet a környezettudatos nevelésben.
Az óvoda mint a gyermekek öntudatra ébredésének első közösségi helye, talán a legalkalmasabb hely a környezettudatos nevelés első magjainak elhintésére. Az épület és a jól kialakított nevelési program eszköz lehet az itt nevelkedő gyermekek és szüleik gondolkodásának formálásában.

Szeptember 27. szerda

09:00 - Eiffel Palace - a helyszínre a létszám betelt, jelentkezni várolistára lehet
Cím/ találkozó helye: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 
Túravezető: Hornok Edina, fenntarthatósági vezető, DVM group, HuGBC tag
Résztvevők száma: max. 30 fő
Fotózási információk: Csak a földszinti közös területen engedélyezett a fotózás
Tervező: építész: Gelesz és Lenzsér Kft., generál: DVM Design Kft.
Fejlesztő: Horizon Development
Az 1893-ban épült palota homlokzatát az eredeti formájában újították fel, míg a régi épület többi része lebontásra került, és a helyére egy korszerű, 7 szintes irodaház és 5 szintes mélygarázs épült. Az acél és öntöttvas szerkezetek a belső udvarban kiszerelés után teljes felújításon estek át, és régi fényükben kerültek vissza a helyükre az építkezés során, valamint az elegáns fő lépcsőház is megmaradt. Az újjászülető épületben számos környezettudatos megoldás található, így nem véletlen, hogy hazánkban elsőként mind a LEED, mind a BREEAM tanúsítványt megszerezte.
12:00 - Ericsson ház
Cím / Találkozó helyea Magyar Nobel-díjasok útja és a Gábor Dénes u. sarka 
Túravezetők: Pados Gábor projektvezető, Benedek István műszaki igazgató
Résztvevők száma: max. 20 fő
Tervező: Aspectus Architect
Fejlesztő: WING Zrt.
Fontos információ: Kobakot és mellényt a helyszínen biztosítunk. Kérjük, hogy a látogatók gondoskodjanak megfelelő, zárt lábbeliről. A bejárást megelőzően a látogatók számára rövid, a biztonsági előírásokat is érintő eligazítást tartunk.
A WING Zrt. beruházásában a Magyar Nobel díjasok K+F Parkja I. ütemeként a Duna partján épül fel, az Ericsson Ház, a vállalat új magyarországi otthona. A főváros arculatát is meghatározó, innovatív székház a nemzetközi LEED Gold szigorú környezettudatos minősítés szerint valósul meg. Az összesen 24.000 négyzetméter alapterületű hatemeletes épület kifejezetten a megrendelő Ericsson igényeire szabva épül fel, ahol az irodákon kívül hazánk egyik legkorszerűbb és egyik legnagyobb szerverterme, valamint az ehhez kapcsolódó K+F laborok is integrálásra kerülnek. A létesítményhez 540 parkoló és 250 kerékpártároló tartozik majd, amelyek az épület alatti négy szinten kapnak helyet. Az építészeti terveket a WING leányvállalata, az Aspectus Architect készítette Szerdahelyi László vezetésével, a kivitelező a Strabag Magyarország. A bejárás során részletesen ismertetjük a ház építészeti megoldásait, az alkalmazott műszaki technológiákat és a környezettudatossági megoldásokat. Mindeközben megtekintjük az épülő ház területeit a földszinttől az emeleti részekig, ahol a látogatók megcsodálhatják az egyedülálló dunai panorámát.
 
Az üvegszerkezetek műszaki megoldásait Krasz Antal, az Alukönigstahl Kft. szakembere ismerteti.
15:00 - Váci Corner Offices
Cím/ Találkozó helye:1138 Budapest, Váci út 144-150., Váci Corner Offices, lobbi
Túravezető: Erdélyi Gábor - Asset Manager/Zeus Capital Management, Gárdonyi Lóránd – Property Manager/Cushman & Wakefield 
Résztvevők száma: max. 25 fő
Fotózási információk: a helyszínen egyeztetve lehet majd fotózni
Tervező: Stúdió 100 építésziroda
Fejlesztő: HB Reavis
A Váci Corner Offices a HB Reavis Csoport első magyarországi beruházása, mely Budapest legnépszerűbb irodafolyosóján, a Váci úton helyezkedik el.  A 9 szintes épület kiváló minőségben, minőségi anyagok felhasználásával épült, és 8 szinten kínál A kategóriájú, modern irodaterületeket, a bérlők igényeihez mérten kialakítva.
 
Az épületet a BREEAM minősítés követelményeinek megfelelően álmodták meg. A bérlők környezetbarát megoldások széles körét élvezhetik, az épület kialakítása biztosítja a zéró karbon-kibocsátást, az esővíz összegyűjtését és újrahasznosítását, az elektromos autótöltő állomások elérhetőségét, emellett összesen 9 korszerű, LED világítású, a fékezési energiát visszanyerő lift szolgálja ki őket. A nyitható és nagy felületű ablakok minden irodában biztosítják megfelelő mennyiségű természetes fény bejutását. 
 
A fenntartható gondolkodás az épület falain kívül is folytatódik, az épület előtt modern köztér és metrómegálló, valamint megújult közvilágítás biztosítja a gyalogosok kényelmét. A mikrokörnyezet megújítását a vállalat több mint 50 fa ültetésével is támogatta, melyek az irodaház parkosított kertjét és a környező utcákat díszítik.

Szeptember 28. csütörtök

10:00 - Dorottya Udvar
 Cím: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Találkozó helye: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146., Dorottya Udvar C recepció
Túravezető: Szebenyi Miklós, HuGBC
Résztvevők száma: min. 10 fő max. 25 fő
Fotózási információk: korlátlanul fotózható
Tervező: KÖZTI Zrt.
A Dorottya Udvar eredetileg katonai egyenruha gyár volt, 1910-ben épült. Az ingatlant - számos funkcióváltást követően - 2002-ben irodaházzá építették át, amely hatalmas alapterületével, nagy belmagasságával és óriási ablakaival vált különlegessé az irodaházak között. Az épület 2002-ben elnyerte a „Legjobb irodaház Budapesten” díjat és 2003-ban az elsők között szerepelt a „Prix d’excellence - A világ legjobb irodaháza” pályázaton. A bejáráson a Dorottya udvar legfrissebb elismeréséről, a „BREEAM inuse International/Excellent” minősítésről is lesz szó.
12:00 - V17 irodaház 
Cím / Találkozó helye1134 Budapest, Váci út 17.
Túravezető: Grósz Nikolett - Head of Office PM Diófa Alapkezelő Zrt.
Résztvevők száma: max.15 fő
Fotózási információk: a közös területek szabadon fotózhatók
Tervező: Aspectus Architect
Fejlesztő: WING Zrt.
A V17 a BREEAM „very good” környezettudatossági védjegy elvárásainak megfelelően épült, így nagy hangsúlyt kap a dolgozók életminősége. Különösen kedvező hatású az épület természetes szellőzésének megoldása, friss levegő befújás útján. A természetes benapozást nagyméretű, szükség szerint árnyékolható üvegfelületekkel maximalizálják. Az építkezés során hosszútávon használható, újrahasznosítható, minimális környezetterhelésű anyagokat használtak fel – nem építettek be például trópusi fákat - és a komplexum energiatakarékos üzemeltetésű lett. A meleg vizet napkollektorok használatával biztosítják, a gépészeti rendszerek pedig egyedileg szabályozható, környezettudatos berendezések. A mélygarázsban a környezeti CO2 terhelés csökkentése érdekében elhelyezésre került egy nagy befogadó kapacitású, 90 férőhelyes biciklitároló, amelyhez zuhanyozó és öltöző kapcsolódik, valamint elektromos autó töltő rendszer. A hatékony kialakításnak köszönhetően közös területi szorzó csupán 4,76%. A tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető irodaház a belvároshoz közeli belső Váci úti irodafolyosón helyezkedik el, belső
kertjének köszönhetően megfelelő feltöltődési lehetőséget biztosítva a
megfáradt munkaerőnek.
 
Az üvegszerkezetek műszaki megoldásait az Alukönigstahl Kft. szakembere ismerteti.
14:00 - Kinnarps iroda
 Cím / Találkozó helye: 1133 Budapest, Váci út 92.
Túravezető: Sebestyén Diána, Business Development Manager, Kinnarps Hungary Kft.
Résztvevők száma: max. 25 fő
Fotózási információk:  korlátlanul fotózható
Ha Green Walk, akkor Kinnarps, ha Kinnarps, akkor irodabútor. De vajon tudja-e, hogy a Kinnarps House volt az első intelligens irodaház Budapesten? 
A Kinnarps csapata folyamatosan dolgozik az optimális irodai működést biztosító munkakörnyezet létrehozásán. Ennek egyik nagyon fontos eleme az Önök által már bizonyára ismert Next Office TM tevékenység alapú munkavégzés koncepciója, mely ötvözi a kreativitást, a technológiai és a környezeti tényezőket. A Kinnarps irodaház (Kinnarps House) létrehozásával mindezt kiterjesztettük, így létrehozva a Total Office Koncepciót. A tervezéstől a kivitelezésen és bútorozáson át, egészen az üzemeltetésig nyújtunk optimális megoldásokat, melyeket most Ön is megtapasztalhat.

Nyerjen ötleteket és inspirációt a Kinnarps-tól!

Szeptember 29. péntek

       09:00 - CEU Campus Redevelopment Project - a helyszínre a létszám betelt, jelentkezni várolistára lehet
Cím / Találkozó helye: Budapest V. ker. Nádor u. 15.
Túravezető: Mikó Katalin
Résztvevők száma: max. 15 fő
Fotózási információk: szabadon fotózható
Tervező: O'Donnell & Tuomey,  M-Teampannon Kft.
A Közép-európai Egyetem (CEU) Campus Redevelopment úttörő projektje a kontinens egyik első BREEAM minősítést szerzett felsőoktatási épületegyüttese. A koncepció megalkotásától a kivitelezésig, valamint az üzemeltetésben is fontos szerepet játszik a fenntarthatóság és a környezettudatosság elve. A Közép-európai Egyetem (CEU) öt belvárosi épületének integrált modernizációs projektének első fázisa. A fejlesztésben a környezettudatos megoldások kiemelt szempontok voltak. „Very Good” BREEAM minősítési fokozat.
 
Az üvegszerkezetek műszaki megoldásait Héjj Tamás, az Alukönigstahl Kft. szakembere ismerteti.
12:00 - Groupama Aréna 
 Cím/ Találkozó helye: 1091 Budapest, Üllői út 192. Groupama Aréna Főbejárat
Túravezetők: Mitus Tamás, Kobra István
Résztvevők száma: max. 50 fő
Fotózási információk:  A sky box-okat kívülről és belülről fotózni tilos, filmezni csak külön engedéllyel lehet
Tervező: S.A.M.O. Tervező és Ingatlanfejlesztő Kft.
Fejlesztő: Lagardère Unlimited Stadium Solutions (LUSS) Kft. 
2014. augusztus 10-én adták át a Groupama Arénát, amely már az első évében megnyerte a patinás Stadium Business Awards legjobb új helyszíne díjat. A Stadion a legkorszerűbb igényeknek és legváltozatosabb elvárásoknak megfelelően készült, amelyek közül az energiahatékonyság sem maradhat ki: az épületre a BREEAM Good minősítést tűzték ki célul.
 
Rendelkezik automatikus üzemeltetésű pályafűtési rendszerrel, Stadium Vision rendszerrel egybekötött modern eredményjelzőkkel. Az épületben a legmodernebb informatikai rendszert építették ki, 1300 végponttal üzemelő belsős hálózati LAN szolgáltatás és az egész stadionban ingyenesen elérhető Wifi hálózat biztosítja az üzembiztos online adatcserét. A modern kor meccsei számtalan informatikai eszközt igényelnek a mérkőzések elemzése, a játék tisztasága, a valós idejű, tökéletes minőségű közvetítések, a szurkolók kényelmes közlekedése, biztonsága és gyors kiszolgálása érdekében.
 
A stadiont környezetbarát szellemben tervezték, fotovoltaikus mobil lámpasor napoztatja a gyepszőnyeget, napkollektorok állítanak elő melegvizet, a stadion hasznosítja a keletkező szürkevizet, és a működés során fokozott figyelmet fordítanak a szelektív szemétgyűjtésre. A régi stadion szerkezetét megtartották, és a berendezés némely elemét más funkcióban ugyan, de újra fel tudták használni.
15:00 - Fővárosi Állat és Növénykert, Energia Rally és Energia játszótér
Cím / Találkozó helye: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12. (főbejárat előtt)
Túravezető: Bajor-Lampert Rita
Résztvevők száma: max. 20 fő
Fotózási és egyéb információk: Szabadon fotózható. Az igyenes belépés csak a csoportos látogatásra szól, az állatkert látogatásához belépőjegy szükséges.
A HuGBC fenntarthatósági, társadalmi kommunikációjának része a a Fővárosi Állat- és Növénykert új oktatási-nevelési helyszíne.
 
Egyesületünk partnerségével készültek el a megújuló energiákat bemutató Energia Játszótér mellett az Energia Rally elnevezésű, interaktív játékokkal tűzdelt információs állomások. A táblák a víz-, a földhő-, a nap- és a szélenergiát komplex módon, hazai jelenlétükre kitérve mutatják be. Valamennyi tablóhoz a gyerekeket aktivitásra, a jelenségek megfigyelésére serkentő feladatok társulnak.
 
Ez a helyszín az Állatkert számára egy átfogó, energia- és vízgazdálkodási projekt folytatása. 

Szeptember 30 . szombat

Vidéki helyszínek:

10:00 - Autonóm szalmaház, Penc
 Cím: Penc
Találkozó helye: Csak a regisztálóknak küldjük el ezt az információt. 
Túravezető: Kelemen Béla, tulajdonos
Résztvevők száma: min. 5 fő, max. 20 fő
Fotózási információk:  fotózni csak saját, személyes felhasználásra lehet
Biztonsági előírások: Időjárásnak megfelelő könnyű terepi öltözet ajánlott. Kullancsok is lehetnek.
Különleges kérések: Nagyobb esőzések után a ház nehezen megközelíthető. Ezt időben jelezni fogjuk.
Tervező: Ertsey Attila
Fejlesztő: Kelemen Béla
Élet rezsi nélkül – a penci autonóm ház bemutatása a gyakorlatban. A program része a szelíd technológiák bemutatása az elkészült épületen: fa, szalma, agyag használata, földtégla-préselés, tapasztás. Megismerhetjük továbbá az autonóm technikákat, azaz a napelemes szigetüzemű elektromos ellátást, az energiatárolás módjait, az egyedi vízellátást, az Országh József-féle teljes esővíz rendszer és szürke-víz kezelést, valamint a masinát: sütés-főzést, központi fűtést, melegvíz-készítést tűzhelykazánnal.

 

 

Regisztráció


Általános adatok (kötelező mezők)


Építész Kamarai kreditpontot igénylők számára (nem kötelező mezők)

Kérjük, abban az esetben, ha kreditpontot igényel a bejárásért adja meg az adatait. A kreditpontok díja bruttó 1800 Ft / alkalom.


Választott helyszín(ek) (kötelező mező)

2017. szeptember 25. 11:00 - Nordic Light Offices
2017. szeptember 25. 13:00 - Vision Tower
2017. szeptember 25. 15:00 - Duna Aréna
A helyszínre a létszám betelt, várólistára van lehetőség jelentkezni a sieto.andrea@hugbc.hu email címen.

2017. szeptember 26. 10:00 - Organica Technológia, Dél-Pesti Szennyvíztisztító
2017. szeptember 26. 13:00 - Green House
2017. szeptember 26. 15:00 - Meséskert Óvoda
A helyszínre a létszám betelt, várólistára van lehetőség jelentkezni a sieto.andrea@hugbc.hu email címen.

2017. szeptember 27. 09:00 - Eiffel Palace
A helyszínre a létszám betelt, várólistára van lehetőség jelentkezni a sieto.andrea@hugbc.hu email címen.

2017. szeptember 27. 12:00 - Ericsson-székház és kutatás-fejlesztési központ
2017. szeptember 27. 15:00 - Váci Corner Offices

2017. szeptember 28. 10:00 - Dorottya Udvar
2017. szeptember 28. 12:00 - V17 irodaház
2017. szeptember 28. 14:00 - Kinnarps House

2017. szeptember 29. 09:00 - CEU Campus Redevelopment Project
A helyszínre a létszám betelt, várólistára van lehetőség jelentkezni a sieto.andrea@hugbc.hu email címen.
2017. szeptember 29. 12:00 - Groupama Aréna
2017. szeptember 29. 15:00 - Fővárosi Állat és Növénykert, Energia Rally és Energia játszótér

2017. szeptember 30. 10:00 - Autonóm szalmaház, Penc

<< Vissza a főoldalra