Established Member of the

HuGBC

A 10 legszebb zöldfal a magyar irodákban

2016. november 30., Sajtómegjelenés 1332 zöldfal környezettudatos well being

Magyarországon is terjednek a zöldfalak a munkahelyeken, egyre több irodában valósítanak meg környezettudatos megoldásokat. Lássunk most tíz zöldfalat ABC-sorrendben, ahol valódi növények élnek. Több közülük Az Év Irodája versenyen is díjat nyert. Vagyis a zöldfallal mindenki csak nyerhet.
1

1. Avis Budget

Az Avis Budget Group BSC a Váci út mellett a Green House-ban bérel több mint 7000 négyzetmétert három szinten. A cég a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalatának szolgáltató központjaként végez üzleti támogatói tevékenységet, és őket mint Az Év Irodája verseny egyik korábbi győztesét is köszönthetjük. A belsőépítészeti kialakítás a REscon munkája, a dizájn berendezési elemek az Europa Design érdeme, az egyedi bútorokat Nietsch Márta tervezte, míg a falgrafikák Pojtli Brigitta grafikus munkáját dicsérik. Az étkezőben bukkanhatunk rá a Green Fortune által készített zöldfalra, hogy vitalitást varázsoljon a falak közé.

2. BP

A BP European Business Service Centre (BSC) a Haller Gardens irodaházban működik, 2015-ben pedig kialakítottak egy PlayZone multifunkcionális társalgót is, ahol a kollégák kikapcsolódhatnak, játszhatnak, feltöltődhetnek, beszélgethetnek. Igazi élményközpont. A helyiség két végében a két zöldfal mintegy keretet ad a társalgónak. A kis társalgó boxok fölött a falon a izlandi zuzmófalak már csak hab a tortán. A társalgó bokszok, a fotelek, a kanapék, a kávézó, a bárszékek és asztalok, illetve a játékeszközök a dizájnkoncepció jegyében harmonikus, elegáns és szofisztikált egészet alkotnak. Az Office Line felelt a belsőépítészeti kiviteli tervekért és a bútorok, berendezési tárgyak szállításáért.

Nézegetne még szép és érdekes zöldfalakat? Akkor kattintson IDE és még 8+1 szép zöldfalat láthat.

Forrás: iroda.blog.hu

 

 

 

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra