Established Member of the

HuGBC

A Real Estate Awards Gálán több HuGBC tagunk sikerének is örülhettünk

2019. február 25., Sajtómegjelenés 158 real estate awards az év legzöldebb projektje 2018 az év ingatlanfejlesztője az év ingatlanpiaci személyisége

Február 21-én este a Pesti Vigadóban rendezték meg a Real Estate Awards gálát (korábban „Az Év Irodája Gála”), mely a hazai ingatlanpiac legelismertebb megmérettetése. A vállalatok 2018-as teljesítménye alapján az Év Fejlesztője és az Év Ingatlanfejlesztése díjat is a WING vehette át.
1

Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett, új nevén Real Estate Awards gálán a 13 fős szakmai és 53 fős üzleti zsűri döntése, valamint a közönségszavazás eredményeképpen a WING nyerte el Az Év Fejlesztője elismerést, míg Az Év Ingatlanfejlesztése kategóriában a Telekom székház nyert. Az eseményen a magyar ingatlanpiac legnevesebb vállalatait díjazták.

Az Év Ingatlanfejlesztése

A Telekom székház az ország legnagyobb irodaháza, amely műszaki megoldásait tekintve, technológiai, környezetvédelmi és adatvédelmi szempontból összességében a legszofisztikáltabb épület Magyarországon. Prémium minőségben, határidőre, a költségkeretet betartva, a Magyar Telekom megelégedésére készült el. A maga bruttó több mint 100 ezer négyzetméteres alapterületével a budapesti irodapiac majd 2 százalékát teszi ki, mégis jól illeszkedik a környezetébe.

A well-being szemléletnek megfelelően a belső tereket aktív designstratégiával tervezték, ami normális használat mellett mozgásra kényszeríti a dolgozókat. A környezettudatosság jegyében az épületbe energia- és víztakarékos berendezések kerültek beépítésre, többségében jelenlét-érzékelős működtetéssel, BMS-be kötve, melyek optimális üzemeltetését energiamenedzsment rendszer segíti. Hasznosításra kerül többek között az esővíz, a fúrt kútból kinyerhető víz, illetve a szerverek hulladékhője is. A dolgozói komfortot növeli a sugárzó mennyezeti fűtési-hűtési rendszer, a padlótól mennyezetig érő, hőtől és zajtól védő üvegezés belső árnyékolással, a kreatív közösségi terek, az okos funkciók/appok, vagy éppen az ország egyik legjobb wifi és mobil hálózati lefedettsége is.

Az Év Legzöldebb Projektje

A HuGBC különdíját, Fegyverneky Sándor HuGBC Nagykövet zsűritagságával a GTC White House kapta.

A GTC Magyarország Zrt. (a GTC S.A. csoport tagja) nevéhez 2000-es megalakulása óta több lakó- és irodaház projekt fejlesztése is kapcsolódik.

A GTC White House irodaházban, a régi és az új, modern ötvöződése alakít ki egy teljesen egyedi környezetet. A 2018-ban átadott irodaház felhasznál minden elérhető új technológiai lehetőséget (amelyet LEED Platinum minősítéssel is elismertek), ugyanakkor tisztelet teljesen fogja közre a múltat idéző loft épületet.
 

HuGBC tagok sikerei

Az Év Fejlesztő Cége: WING Zrt.
Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje: Nordic Light Trio (Skanska)
Az Év Ingatlanfejlesztése: Telekom székház (WING)
Az Év Ingatlanpiaci Személyisége: Futó Gábor (Futureal-csoport társalapító / tulajdonos)
Az Év Tervezett Lakó Projektje: Budapart (dr. Schrancz Mihály fejlesztési igazgató, Gyöngyösi Zsolt senior projektmenedzser)

Gratulálunk!

Az összes díjazottat megtalálja itt: http://azevirodaja.hu/

Forrás: http://azevirodaja.hu, wing.hu

<< Vissza a főoldalra