Established Member of the

HuGBC

A Real Estate Awards Gálán több HuGBC tagunk sikerének is örülhettünk

Február 21-én este a Pesti Vigadóban rendezték meg a Real Estate Awards gálát (korábban „Az Év Irodája Gála”), mely a hazai ingatlanpiac legelismertebb megmérettetése. A vállalatok 2018-as teljesítménye alapján az Év Fejlesztője és az Év Ingatlanfejlesztése díjat is a WING vehette át.
1

Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett, új nevén Real Estate Awards gálán a 13 fős szakmai és 53 fős üzleti zsűri döntése, valamint a közönségszavazás eredményeképpen a WING nyerte el Az Év Fejlesztője elismerést, míg Az Év Ingatlanfejlesztése kategóriában a Telekom székház nyert. Az eseményen a magyar ingatlanpiac legnevesebb vállalatait díjazták.

Az Év Ingatlanfejlesztése

A Telekom székház az ország legnagyobb irodaháza, amely műszaki megoldásait tekintve, technológiai, környezetvédelmi és adatvédelmi szempontból összességében a legszofisztikáltabb épület Magyarországon. Prémium minőségben, határidőre, a költségkeretet betartva, a Magyar Telekom megelégedésére készült el. A maga bruttó több mint 100 ezer négyzetméteres alapterületével a budapesti irodapiac majd 2 százalékát teszi ki, mégis jól illeszkedik a környezetébe.

A well-being szemléletnek megfelelően a belső tereket aktív designstratégiával tervezték, ami normális használat mellett mozgásra kényszeríti a dolgozókat. A környezettudatosság jegyében az épületbe energia- és víztakarékos berendezések kerültek beépítésre, többségében jelenlét-érzékelős működtetéssel, BMS-be kötve, melyek optimális üzemeltetését energiamenedzsment rendszer segíti. Hasznosításra kerül többek között az esővíz, a fúrt kútból kinyerhető víz, illetve a szerverek hulladékhője is. A dolgozói komfortot növeli a sugárzó mennyezeti fűtési-hűtési rendszer, a padlótól mennyezetig érő, hőtől és zajtól védő üvegezés belső árnyékolással, a kreatív közösségi terek, az okos funkciók/appok, vagy éppen az ország egyik legjobb wifi és mobil hálózati lefedettsége is.

Az Év Legzöldebb Projektje

A HuGBC különdíját, Fegyverneky Sándor HuGBC Nagykövet zsűritagságával a GTC White House kapta.

A GTC Magyarország Zrt. (a GTC S.A. csoport tagja) nevéhez 2000-es megalakulása óta több lakó- és irodaház projekt fejlesztése is kapcsolódik.

A GTC White House irodaházban, a régi és az új, modern ötvöződése alakít ki egy teljesen egyedi környezetet. A 2018-ban átadott irodaház felhasznál minden elérhető új technológiai lehetőséget (amelyet LEED Platinum minősítéssel is elismertek), ugyanakkor tisztelet teljesen fogja közre a múltat idéző loft épületet.
 

HuGBC tagok sikerei

Az Év Fejlesztő Cége: WING Zrt.
Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje: Nordic Light Trio (Skanska)
Az Év Ingatlanfejlesztése: Telekom székház (WING)
Az Év Ingatlanpiaci Személyisége: Futó Gábor (Futureal-csoport társalapító / tulajdonos)
Az Év Tervezett Lakó Projektje: Budapart (dr. Schrancz Mihály fejlesztési igazgató, Gyöngyösi Zsolt senior projektmenedzser)

Gratulálunk!

Az összes díjazottat megtalálja itt: http://azevirodaja.hu/

Forrás: http://azevirodaja.hu, wing.hu

<< Vissza a főoldalra