Established Member of the

HuGBC

A Váci 33 irodaház díjat nyert „Az Év Legzöldebb Irodaháza 2012“ kategóriában az iroda.hu „Az Év Irodája 2012“ díjátadó gáláján

2013. február 18., Sajtómegjelenés 4452

Az IG Immobilien tulajdonában álló Váci 33 irodaházat környezeti fenntarthatósági díjjal tüntették ki.

A fővárosban, a Váci úton található Váci 33 irodaház a közelmúltban nyerte el az iroda.hu díjátadó gáláján a „Az Év Legzöldebb Irodaháza 2012” kategóriában a II. helyezett díját. A kereskedelmi ingatlanok piacán meghatározó szerepet játszó iroda.hu által megítélt kitüntetést megelőzően az irodaház 2012 novemberében megszerezte a környezeti fenntarthatóságot igazoló LEED minősítés ezüst fokozatát.

„Ez a fenntarthatósági díj újabb igazolása irodaházunk környezeti és energiatakarékossági szempontokat figyelembe vevő sikeres tervezésének.” – fejezte ki örömét Karin Assem-Honsik, az IG Immobilien vezetője, aki személyesen vette át a kitűntetést a díjátadó gálán.

Preisübergabe.jpg

balról jobbra: Barta Zsombor (zsűritag), Mag. Karin Assem-Honsik (IG Immobilien ügyvezető), Kalmár Zoltán (iroda.hu ügyvezető) Fotó: iroda.hu

Az irodaház fő bérlői közé tartozik az American Express, a vegyipari alapanyagokat gyártó Celanese, valamint a szója- és olajmagok feldolgozásával foglalkozó Bunge. A kilencemeletes irodaház összesen 16.700 négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel rendelkezik, mely tetszőlegesen és rugalmasan tagolható a néhány száz négyzetméteres irodaterületektől egészen a nagy, több ezer négyzetméteres irodaterületekig. Az irodaházban megtalálható egy 650 négyzetméteres étterem, illetve bankfiók is.

A ház központi fekvése könnyű megközelíthetőséget biztosít, mind a tömegközlekedést igénybevevők, mind a személygépkocsival közlekedők számára. Az M3 metró Dózsa György úti megállójának kijárata közvetlenül az irodaház mellett található, az autósok pedig a ház alatti 3 szintes mélygarázs 380 parkolóhelyét használhatják.

További információ:

IG Immobilien

1134 Budapest, Váci út 33.

Tel: +36 1 412 2827

Mobil: +36 30 373 9404

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra