Established Member of the

HuGBC

A Váci Corner Offices nyerte el a rangos az „Év Irodaháza Bérlői Díjat”

2016. február 18., Saját hír 2699 hbreavis évirodája

A HB Reavis Csoport első hazai fejlesztése a bérlői vélemények alapján - rendkívül erős mezőnyben - 9 nevező irodaház közül érdemelte ki a győzelmet.
2

Az Év Irodája versenyt idén hatodszor rendezték meg, amelyre 7 kategóriában minden eddiginél magasabb számú, összesen 84 pályázat érkezett be. A hagyományoknak megfelelően mind a szakmai zsűri véleménye, mind pedig a közönségszavazás része volt az értékelésnek, melynek középpontjában az értékteremtés és az értékmegőrzés állt.

A Váci Corner Offices Magyarország legzöldebb BREEAM által minősített irodaháza. Az épület összes bérbeadható irodaterületét olyan neves hazai és nemzetközi vállalatok foglalják el, mint az MVM Partner Zrt., a Magyar Földgáztároló Zrt. és a Magyar Földgázkereskedő Zrt., a CRH Magyarország Kft, a Sony Europe Limited Magyarországi Fióktelepe, az Intrum Justitia Zrt., az Asseco csoport tagjai közül a Globenet Zrt., és a Statlogics Szoftverfejlesztő Zrt., valamint az amerikai gyógyszergyártó óriás, a Mylan Kft.

„Számunkra nincs fontosabb üzenet annál, amit a bérlőink gondolnak az épületről. Nagy örömünkre szolgál, hogy a független szakmai zsűri értékelése szerint a bérlők szeretik a Váci Corner Offices-t, és elégedettek szolgáltatásainkkal. Természetesen a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink otthon érezzék magukat épületeinkben.

Mindemellett az „Év Irodaháza Bérlői Díj” megerősít minket abban is, hogy jó úton haladunk és érdemes folytatnunk a kemény munkát, amely során – a partnereink teljes körű kiszolgálása mellett - kiemelt figyelmet fordítunk az építészeti és a közösségi értékteremtésre is” – mondta Radnóty Zoltán, a HB Reavis Hungary Kft. ügyvezetője.

<< Vissza a főoldalra