Established Member of the

HuGBC

A WING lett a legjobb magyarországi fejlesztő

2020-ban a WING Zrt. (HuGBC tag) nyerte el a „Legjobb fejlesztő Magyarországon” díjat az Euromoney pénzügyi szaklap ingatlanpiaci megmérettetésén, a Real Estate Awardson.
1

A tavalyi sikert követően idén újabb értékes szakmai elismerést kapott a WING Zrt., Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalata: a cég nyerte a „Legjobb fejlesztő Magyarországon” díjat az Euromoney pénzügyi szaklap ingatlanpiaci megmérettetésén, a Real Estate Awards, fejlesztő kategóriában, vegyes szektor alkategóriában.

Rendhagyó és kihívásokkal teli nyolc hónap áll mögöttünk, azonban a tudatos tervezésnek és a hozzáértő szakmai csapatunknak köszönhetően vállalatunk továbbra is stabil lábakon áll és bizakodóan tekintünk előre. A WING projektjei változatlanul haladnak tovább mind az irodapiaci, az ipari, a szállodai mind pedig a lakóingatlan szegmensben. Ezen túl regionális szinten is meghatározó szerepet töltünk be, az ECHO Investment többségi tulajdonosaként. Az Euromoney Real Estate Awardson elért eredmény különösen értékes számunkra, hiszen ezen a fórumon a szakma ismerte el és díjazta a tevékenységünket. Gratulálok a kollégáimnak, partnereinknek és ügyfeleinknek pedig köszönjük a belénk vetett bizalmat” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

<< Vissza a főoldalra