Established Member of the

HuGBC

A WorldGBC újabb kutatása: a zöld irodák dolgozói egészségesebbek és produktívabbak

Munkáltatók, épület tulajdonosok, tervezők és fejlesztők gondolják úgy világszerte, megéri befektetni a zöldebb irodába, hogy a dolgozók egészségesebbek, boldogabbak legyenek.
1

Building the Business Case: Health, Wellbeing and Productivity in Green Offices  tanulmány rávilágít az egészséges és zöld irodák globális hátterére és bemutat több mint 15 épületet amelyek már ezen az úton járnak.  

Egyszerű lépések, mint a levegő minőségének javítása, még több természetes fény használata és a zöldfalak amik tipikus környezeti előnyök, csökkentik az energia felhasználását és növelik a dolgozók produktivitását, csökkentik a hiányzást, a dolgozói fluktuációt és az orvosi költségeket. Ezeket tartalmazza a legújabb jelentés a WorldGBC’s Better Places for People kampányában. 

A World Green Building Council kifejleszett egy egyszerű keretrendszert, hogy segítse a vállalatokat a változtatásokban. Ez segíti őket, hogy értékeljék a környezeti tényezőket, melyek befolyásolják a dolgozók egészségét, jólétét, készítsenek felmérést az alkalmazottak körében, hogy hogyan értékelik őket és mérje fel hogy a gazdasági tényezőket hogyan befolyásolják az olyan dolgok mint produktivitás, orvosi költségek és a hiányzások.

A tanulmányról bővebben itt is olvashat.

 

 

<< Vissza a főoldalra