Established Member of the

HuGBC

A WorldGBC újabb kutatása: a zöld irodák dolgozói egészségesebbek és produktívabbak

2016. november 02., WorldGBC News 3234 better places for people kampány world green building council

Munkáltatók, épület tulajdonosok, tervezők és fejlesztők gondolják úgy világszerte, megéri befektetni a zöldebb irodába, hogy a dolgozók egészségesebbek, boldogabbak legyenek.
1

Building the Business Case: Health, Wellbeing and Productivity in Green Offices  tanulmány rávilágít az egészséges és zöld irodák globális hátterére és bemutat több mint 15 épületet amelyek már ezen az úton járnak.  

Egyszerű lépések, mint a levegő minőségének javítása, még több természetes fény használata és a zöldfalak amik tipikus környezeti előnyök, csökkentik az energia felhasználását és növelik a dolgozók produktivitását, csökkentik a hiányzást, a dolgozói fluktuációt és az orvosi költségeket. Ezeket tartalmazza a legújabb jelentés a WorldGBC’s Better Places for People kampányában. 

A World Green Building Council kifejleszett egy egyszerű keretrendszert, hogy segítse a vállalatokat a változtatásokban. Ez segíti őket, hogy értékeljék a környezeti tényezőket, melyek befolyásolják a dolgozók egészségét, jólétét, készítsenek felmérést az alkalmazottak körében, hogy hogyan értékelik őket és mérje fel hogy a gazdasági tényezőket hogyan befolyásolják az olyan dolgok mint produktivitás, orvosi költségek és a hiányzások.

A tanulmányról bővebben itt is olvashat.

 

 

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra