Established Member of the

HuGBC

Ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át egyesületünknek!

2016. február 24., Saját hír 1505 adó 1% civil szervezet egyesület környezettudatos

Az Ön segítségével több erőforrást tudunk fordítani képzésekkel, rendezvényekkel a fenntartható zöld építési gyakorlatok elterjesztésére hazánkban. Köszönjük, ha gondol ránk!

Hogyan ajánlhatja fel személyi jövedelemadója 1%-át?

Nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi rendelkező nyilatkozatot. A formanyomtatványt megkaphatja munkáltatójától, a NAV-tól, de oldalunkról is letöltheti az adószámunkkal kitöltött nyilatkozatot. A nyomtatványt egy lezárt borítékban adja át munkáltatójának, vagy helyezze az adóbevallását tartalmazó nagy borítékba, illetve elektronikusan is elküldhető a NAV részére.

Mi történik, ha nem ajánlja fel az 1%-ot?

Ha nem rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásáról, úgy az összeg az állam pénztárába kerül, mint befizetett adó.

Mi történik, ha rendelkezem az adóm 1%-ával?

Ez esetben a szabályosan leadott adó 1% rendelkező nyilatkozatokat a NAV összesíti, az egyes szervezetekre lebontja, és átutalja a felajánlott pénzt.

Mit ad Ön, és mit kapnak a szervezetek?

Személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlása Önnek semmibe sem kerül, csupán két percet kérünk, amíg kitölti a rendelkező nyilatkozatot. Viszont ez a két perc sokkal többet jelent egyesületünk céljainak megvalósításában!

 

 

Letölthető dokumentumok:

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra