Established Member of the

HuGBC

Az Év Irodája 2017

2017. november 10., Saját hír 1508 az év irodája

Az Év Irodája évek óta az egyik legnívósabb, több ezer ember által követett, szakmailag méltán elismert verseny az irodapiacon dolgozók, belsőépítészek és marketing szakemberek számára.
1

Az első eseményt 2010-ben rendezte meg az iroda.hu csoport, mely céljait tekintve mindvégig változatlan maradt: támogatni, elismerni és jutalmazni azokat a cégeket és piaci szereplőket, akik transzparens módon maradandó és követendő értékeket teremtenek a hazai piacon.

Az Év Irodája verseny szakaszai 

Jelentkezés / 2017. szeptember 7. - november 30.

Designban és innovatív megoldásokban kiemelkedő irodák jelentkezéseit várjuk a piaci trendeknek megfelelő, különböző kategóriákban. Az idei verseny átfogó témája az ember és az embert körülölelő épületek harmóniája, kölcsönös egymásra hatása.

Szavazás / 2017. december 1. - 2018. január 15.

A szavazási időszak a pályázatok beérkezését követően kezdődik, melynek végén kiderül, kik nyerik el a különböző kategóriák díjait. A hiteles díjazás érdekében a független szakmai zsűrin kívül a közönség is véleményt nyilváníthat, beleértve az adott cégek munkavállalóit is.

Gálaest / 2018. február 8.

A díjakat egy exkluzív vacsora keretében nyújtja át a szakmai zsűri a kategóriák nyerteseinek, az ingatlanpiac ünnepeként számon tartott gálaesten. A Gálán átadott díjak ma már az irodapiac legnagyobb kitüntetéseinek számítanak. A Várkert Bazárban tartott eseményen minden eddiginél több, 430 ingatlanpiaci szakember vett részt az idei évben. A VII. Díjátadó Gála győzteseit és a gálán készült fényképeket, videókat ezen a linken lehet elérni.

<< Vissza a főoldalra