Established Member of the

HuGBC

Az Év Irodája versenyen két díjat nyert az AGORA Budapest

Február 8-án este ünnepélyes keretek között átadták Az Év Irodája 2017 díjait a Várkert Bazárban. A HB Reavis Agora Park és Showroom projektje 35 nevező közül érdemelte ki Az Év Közösségi Terének járó díjat.
3

Az Év Közösségi Tere kategóriában a zsűri azokat az építészeti szempontból is különleges, kreatív közösségi tereket értékelte, amelyek a minőségi kapcsolatok, a szabadidő és az innovatív gondolatok megosztásának egyedi vagy éppen újító helyszíneként szolgálnak.

A független szakmai zsűri Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje díjat is az Agora Budapestnek ítélte, ezzel a HB Reavis két kategóriában hozhatta el ingatlanszakma legjobbjának járó elismerést.

Az Agora Budapest Showroom vetíti előre, hogy Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje kategóriában legjobbnak bizonyuló Agora Budapest révén hogyan újítja meg és teszi még élhetőbbé a környezetet a HB Reavis a lakók, a dolgozók és a fővárosi közösség számára. A Róbert Károly körút és a Váci úti irodafolyosó forgalmas kereszteződésében épülő díjnyertes fejlesztés a város egyik legizgalmasabb épületegyüttese lesz, egy olyan multifunkciós, modern városközpont, amely nemcsak egyedülálló, kortárs építészeti megoldásokkal, hanem zöldfelülettel és közösségi terekkel is szépíti majd a fővárost, emellett változatos szolgáltatásokat is kínál majd. Az Agora Budapest így a fenntartható és innovatív megoldásai mellett közösségformáló és környezetszépítő funkciója miatt is felkelthette a zsűri figyelmét. Az épületben a HubHub, a HB Reavis csoportszintű közösségiiroda-szolgáltatása is elérhető lesz, hiszen egy saját co-working iroda is helyet kap az épületben. Az Agorán olyan neves külföldi és magyar tervezők dolgoznak, mint a londoni székhelyű MAKE Architects és az ikonikus épületeket tervező hazai FINTA Stúdió.

Az Év irodája versenyen a HuGBC tagok közül többen is díjat nyertek, illetve döntőbe kerültek:

Az év közösségi tere díjat az Agora Park és Show Room nyerte, egyedi irodabútorait a Kinnarps, az Interface modul szőnyegeket a Prointerier Hungary Kft. készítette.

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje Dome díját az Agora Budapestnek ítélték, melynek fejlesztője a HB Reavis. Ugyanebben a kategóriában döntőbe jutott a Szervita Square Building, melynek tervezője a DVM Design, fejlesztője a DVM Construcion. Szintén ebben a kategóriában döntőbe került az Etele Plaza, tervezője a Mérték Építészeti Stúdió, fejlesztője pedig a Futureal. 

Az Év Új Ingatlanfejlesztése Unicredit díjával jutalmazták a Graphisoft Park Fogadóépületét, melynek fejlesztője a WING Zrt. Döntőbe jutott a Skanska Magyarország iroda is a 235 Film projekttel Az Év Irodája Design kategóriában. Döntős helyet szerzett továbbá a Colliers International Az Év Tanácsadó Cégei között.

Tagjainknak ezúton is gratulálunk!

<< Vissza a főoldalra