Established Member of the

HuGBC

Az Izlandi Green Building Council is csatlakozott a világszervezethez

2018. december 03., Nemzetközi hír 742 WorldGBC Izland

Novemberben az Izlandi Green Building Council „Prospective” tagsági státusszal csatlakozott a World Green Building Councilhoz.
1

James Drinkwater, a WorldGBC Európai Régiójának igazgatója nyilatkozta: "Örömmel üdvözöljük az Izlandi Green Building Councilt a 70 tagot számláló közösségben. Számítunk rá, hogy csapatuk jelentős előrelépést fog elérni a fenntartható építés gyakorlatában Izlandon, illetve csatlakoznak hozzánk az európai és nemzetközi vitafórumokon."

Þórhildur Fjóla Kristjánsdóttir, az Izlandi Green Building Council igazgatója megerősítette: „Alig várjuk, tagságunkat a WorldGBC-ben, hogy növelhessük nemzetközi jelenlétünket az épített környezet fenntarthatóvá alakításában.  Szeretnénk kapcsolatba lépni az egyes nemzeti GBC-kel, hogy megoszthassuk a tudást, az ötleteket és a pozitív eredményeket, a közös célok elérésének érdekében. Tagjaink - mint a fenntartható jövő támogatói - szintén profitálni fognak a nemzetközi elismertségből. De mindenekelőtt a csatlakozás lehetővé teszi, hogy előre lépjünk Izlandon a környezettudatos építés területén, elősegítve a környezeti, gazdasági és szociális kihívások megoldását.”

A World Green Building Council tagsága itt érhető el.

Forrás: http://worldgbc.org

<< Vissza a főoldalra