Established Member of the

HuGBC

Better Places for People webinárium

2015. szeptember 02., Nemzetközi hír 2666

A WorldGBC kampányának részeként megtartott webinárium során csatlakozhatunk a projektcsapatok vezetőinek diskurzusához.
1

Mit tehetnek egy vállalat különböző részlegei a dolgozók komfortérzetéért? Hogyan befolyásolja a levegőminőség a munkavállalók cégválasztását Kínában? Mennyit tudnak a kereskedelmi piac szereplői arról, hogy az üzletek, létesítmények kialakítása befolyásolja a vásárlói élményt?

Mindezekről is még többet is megtudhatunk a WorldGBC Better Places for People kampányának részeként megtartott webinárium során, amelyen csatlakozhatunk a projektcsapatok vezetőinek diskurzusához. A közös munka során elmerülhetünk az irodák és kereskedelmi létesítmények használóinak egészségével, komfortérzetével és termelékenységével kapcsolatos kutatásokba.

Időpont:
 
Szeptember 23 // 8.00 Vancouver/11.00 New York/12.00 Sao Paulo/16.00 London
 
Registráció itt.

Azokat, akiknek nem megfelelő az időpont, másnap szintén várja egy online képzés:

Szeptember 24 // 6.00 London/13.00 Hong Kong/15.00 Sydney

Erre az időpontra regisztráció itt.

A Better Places for People kampány

A WorldGBC új kampányának célja, hogy az épületek használóikat egészségesebb és boldogabb életvitelhez segítsék. A világszervezet által 2015. június 25-én elindított kampány célkitűzései közé tartozik annak tudatosítása, hogyan hatnak az épületek használóik egészségére és közérzetére, illetve az, hogy bátorítsa az épületek tervezőit, létrehozóit, építtetőit, tulajdonosait, bérlőit és üzemeltetőit a létesítmények emberközpontúbbá tételére.

Letölthető esettanulmányok a kampányhoz itt érhetőek el.

Forrás: http://worldgbc.org

<< Vissza a főoldalra