Established Member of the

HuGBC

Big Ones a Környezettudatos építés A-tól Z-ig szeptemberi kiadásában

Aktív- és passzívház, minősítő rendszerek és életciklusra való tervezés a képzéssorozat következő állomásának témája.
1

A HuGBC megújult oktatássorozata idén ősszel két alkalommal várja az érdeklődőket. A soron következő rendezvény mottója: Környezettudatosság a gyakorlatban - Big Ones. Ennek jegyében az egymást követő előadásokon dr. habil Kistelegdi István az aktívházak témakörébe vezeti be az érdeklődőket, Nagy Csaba építész a 13. kerületi passzív társasház esettanulmányát mutatja be, Barta Zsombor, a HuGBC alelnöke a környezettudatos minősítő rendszerekkel kapcsolatos tapasztalatokról beszél, míg dr. Szalay Zsuzsa a teljes életciklusra való tervezés rejtelmeibe avatja be a hallgatóságot. 

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) és az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. évek óta közösen bonyolítja a Környezettudatos Építés A-tól Z-ig programsorozatot, amely az eredetileg lefektetett elvek mentén többször frissült. Az új kialakult struktúra az elmúlt időszakban hazánkban megvalósult kisebb-nagyobb, esetenként városi léptékű környezettudatos szemlélettel létrehozott új épületek és épületfelújítások tervezésének és megvalósításának tapasztalatait igyekszik az érdeklődők elé tárni, kiegészítve azt a hozzájuk tartozó elméleti és tudományos háttérrel is.

A sorozat két előadása tavasszal, további két előadás pedig ősszel várja az érdeklődőket. A HuGBC elismerő oklevelet nyújt át azoknak, akik mind a négy alkalommal részt vesznek a képzésen.

A program minden alkalommal 14.00 órától 18.00 óráig tart egy különleges és inspiráló helyszínen, a Kinnarps House-ban, ahol egy forradalmian új munkavégzési koncepcióval, a tevékenység alapú munkavégzés tereivel is első kézből ismerkedhetnek meg a látogatók.

A programok az Armstrong és a Kinnarps támogatásával valósulnak meg.

A MÉK 1,5 kreditpontot ad alkalmanként a továbbképzésre.

További információk és regisztráció itt.

Időtartam: 2014. szeptember 16. kedd, 14.00-18.00 óráig

Részvételi díj: 2.990- Ft / alkalom

HuGBC tagoknak: 1.500- Ft / alkalom

Forrás: http://hugbc.hu

<< Vissza a főoldalra