Emerging Member of the

HuGBC

Budapest Építészeti Nívódíja 2017

2017. augusztus 21., Sajtómegjelenés 371 budapest nívódíj 2017 nívódíj

A pályázat célja, hogy elősegítse az új értékek teremtését, a hagyományos értékek megőrzését, valamint az építészeti és környezeti kultúra fejlődését.
1

A pályázat kiemelt feladata, hogy elismerje és megismertesse a városképet formáló építészeti alkotásokat, bemutassa az igényesen megtervezett és létrejött alkotásokban résztvevők példaértékű együttműködését a további magas színvonalú, innovatív beruházások ösztönzése érdekében. Cél, hogy a Budapest Építészeti Nívódíja 2017 odaítélésével a legkiemelkedőbb alkotások megkapják a megérdemelt figyelmet és nyilvánosságot.

A JELÖLHETŐ ALKOTÁSOK KÖRE

A pályázaton olyan Budapest közigazgatási területén található alkotások vehetnek részt, melyek Budapest építészeti arculatát vagy egy városrész használatát, megjelenését javítják. Az alkotás lehet megvalósult új, illetve rehabilitált épület, építmény, közterület, belső tér.

A PÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

Pályázatot nyújthat be minden olyan személy, aki az épület megvalósításában felelős építész tervezőként, építtetőként vagy tulajdonosként közreműködött.

A pályázatra csak olyan alkotással lehet jelentkezni, amelynek használatbavételi engedélye 2014. január 1. - 2016. december 31. között vált jogerőssé vagy ebben az időszakban adták át (nem építési engedély köteles építmény esetén).

A pályázat további részletei és regisztráció ITT.

A regisztráció határideje: 2017. SZEPTEMBER 20. (SZERDA) 12 ÓRA

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra