Established Member of the

HuGBC

Budapesten rendezte kétnapos értekezletét a WorldGBC Európai Régiója

2017. november 24., Saját hír 702 world green building council tervek zöldépítés

A HuGBC 15 ország 21 képviselőjét, valamint európai nagyvállalati partnereket látott vendégül a HB Reavis, a Kinnarps és a Saint Gobain jóvoltából.
1

November 22-23-án tartotta idei harmadik régiós ülését a WorldGBC Európai Régiója, ezúttal Budapesten a hazai szervezet, a HuGBC meghívására. Az esemény azért volt jeletős, mert a World Green Bulding Council teljes jogú tagságára készülő HuGBC közelebbről is bemutatkozhatott a nemzetközi szervezetek képviselőinek, akik jobban megismerhették az ország egyetlen, a zöldépítést zászlajára tűző szervezet tevékenységeit és eredményeit.

A találkozó célja a nemzetközi összefogás erősítése, az országokon átívelő projektek a kampányok hozadékainak, tanulságainak megbeszélése, valamint a szorosabb együttműködés módjainak feltérképezése és a zöldépítési mozgalom továbblendítésének lehetséges útjainak keresése voltak.

A résztvevők a 2018-an Európai Régiós terveket is megvitatták, további javaslatokat téve a közös tevékeységekre és a hálózat munkájának ideális támogatására, elköteleződésekre.

A tervek sokrétűek, a szervezet több cél mentén kívánja erőit összpontosítani. A változó rendszerek és folyamatok mentén a  látványosabb hatásnövelés és a minőségi változás hozó eredmények kiemelkedő fontosságúak. Azonban szükségesnek látták a résztvevők a tervezett tevékenységek számának csökkentését, valamint, hogy nagyobb szinergiákat hozzanak létre a globális, a regionális és a helyi tevékenységek között.

<< Vissza a főoldalra