Established Member of the

HuGBC

Build2Gether Green Retrofit: már lehet regisztrálni a zöldépítés nemzetközi konferenciájára!

2014. július 25., Saját hír 3846 build2gether green retrofit program eiffel palace hugbc hungary green building council magyar környezettudatos építés egyesülete zöldépítés fenntartható építés fenntartható épületfelújítás konferencia

Szeptember 24-én Budapesten várja az érdeklődőket a nemzetközi konferencia, amelynek témája a fenntartható épületfelújítás lesz.
2

Elindult a regisztráció arra a nemeztközi konferenciára, amely szeptember 24-én várja a fenntartható építés iránt érdeklődő szakembereket! A Build2Gether Green Retrofit egész napos konferencia során a terület neves hazai és nemzetközi szakértőinek előadásait hallgathatjuk meg, a programsorozatot pedig az elméleti tudnivalókat nagyszerűen kiegészítő épületbejárás zárja.  

Az építőipar zöldítésének nemcsak a fenntartható épületek építése, hanem a környezettudatos épületfelújítás is kulcskérdése. Éppen ezért választotta hívószavául a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) szervezésében Budapesten megrendezett nemzetközi konferencia a Green Retrofit, azaz zöld épületfelújítás fogalmát. A 2014. szeptember 24-én tartott egész napos rendezvényen, amely egyben a nemzetközi Zöld Építés Hetének méltó ünneplése, továbbá a kelet-közép-európai régió Green Building Counciljainak éves networking eseménye is, a terület olyan, nemzetközileg is elismert szakembereit hallgathatjuk meg, mint Dr. Ürge-Vorsatz Diana Nobel-békedíjjal elismert klímakutató, a Center for Climate Change and Sustainable Energy Policy (3CSEP) igazgatója, a HuGBC alapító tagja, vagy James Drinkwater, a World Green Building Council Európai Régiós Hálózatának vezető tanácsadója. A rendezvény helyszíne a fenntartható módon felújított épületek egyik legkiemelkedőbb hazai példája, a historizáló palotából környezettudatos irodaházzá vált, nemrég átadott, egyedülálló módon kettős környezettudatos épületminősítéssel rendelkező Eiffel Palace.

A rendezvényen köszöntőt mond Baross Pál, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete elnöke, illetve felszólalnak a magyar, az osztrák, a szlovák és szlovén GBC-k tisztségviselői és képviselői is. Az eseményt az Eiffel Palace-ban tartott, Gyöngyösi Zsolt, a HuGBC elnökségi tagja által vezetett épületbejárás zárja. 

A rendezvényre a regisztráció már elkezdődött! További részletek, részletes program és regisztráció itt. 

http://www.hugbc.hu/green-retrofit

A konferencia nyelve angol.

A Zöld Építés Hetét a konferencia mellett a Magyarországon a tavalyi nagy sikerű kiadás után a HuGBC szervezésében ismét megrendezett Green Walk nyílt nap sorozat ünnepli, amely a fenntartható építés legkiemelkedőbb hazai példáiba, a korszerű magyar környezettudatos épületekbe nyújt betekintést. A rendezvényről itt olvashatunk:

http://www.hugbc.hu/hirek/szeptemberben-ismet-green-walk/2749

Forrás: http://hugbc.hu

<< Vissza a főoldalra