Established Member of the

HuGBC

Ez a világ legokosabb és legzöldebb irodaháza

A világ legfenntarthatóbb irodaépülete az amszterdami Edge irodaház, amely a BREEAM minősítő rendszernél kiemelkedő 98,4%-ot ért el. Az épületben számos smart megoldás szolgálja az itt dolgozók kényelmét, miközben belső terei is lenyűgözőek.
1

A Deloitte holland központjaként működő amszterdami Edge a világ legfenntarthatóbb irodaépülete, hiszen a BREEAM minősítés során 98,4%-ot ért el. A 2015-ben átadott épület a legjobb „fejvadász”, hiszen egyre többen szeretnének a Deloitte-nál dolgozni, vagyis az Edge egy különleges employer branding megoldás is. A hatalmas üvegfalak között minden átlátható, a 40 ezer m2-es épület összterületének negyedén találkahelyek, tárgyalók és egyéb közösségi helyszínek vannak kialakítva, a mintegy 2500 alkalmazottra csak 1000 munkaállomás jut.

Peter Bommel, a Deloitte Netherlands ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy nem csak fenntartható épületet szeretnének működtetni, hanem egy valóban innovatív és inspiráló munkahelyet hoztak létre az alkalmazottak számára. Bár rengeteg üres iroda van Hollandiában, mégis új épületben gondolkodtak, hiszen a régi házak kevésbé energiahatékonyak és a jövő irodakultúráját sem lehet tökéletesen beilleszteni a régi falak közé. Ezért a Deloitte a OVG Real Estate ingatlanfejlesztő céget kérte fel, hogy váltsa valóra a víziójukat.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: http://realista.hu

<< Vissza a főoldalra