Established Member of the

HuGBC

Fenntartható építéssel foglalkozó üzletággal bővül a cégcsoporttá alakuló MádiLáncos Studio

Két új üzletággal bővül és cégcsoporttá alakul Magyarország vezető irodadesign stúdiója: a MádiLáncos ősztől a projektmenedzsement és workplace strategy, illetve a környezettudatos építés és épületminősítés szakterületein is önálló cégként működik tovább.
1

A két új üzletág vezetői Láncos Áron és Szlovák János építészmérnökök, a tervezési üzletágat az alapító Sárosdi-Mádi Krisztina vezeti.

„Cégcsoporttá alakulásunk nem egy hirtelen jött üzleti döntés, az elmúlt húsz év tapasztalata és fejlődési folyamata vezetett oda, hogy mostantól három stabil, egymást erősítő lábon áll a MádiLáncos Stúdió – mondja Sárosdi-Mádi Krisztina. – Megrendelőink igényeihez alkalmazkodva mostantól a teljes tervezési folyamatot lefedjük: az első ötlettől a tervezés minden fázisán át, a projektmenedzsment teljes ciklusában, egészen az épületminősítések megszervezéséig kézben tartjuk a munkáinkat, a MádiLáncostól megszokott precizitással, hatékonysággal és kreatív ötletekkel.”

A több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező, 500-nál is több sikeres projektet maga mögött tudó belsőépítész iroda már a kezdetekkor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy meghonosítsa a magyar piacon addig még nem látott designtrendeket és professzionális munkaszervezést.

A harminc szakembert foglalkoztató stúdió munkatársai 2021-ben új belvárosi irodába költöztek: mint mondják, a friss, kreatív ötletek megtalálásához a budapesti panoráma megunhatatlan inspirációt nyújt. A Batthyány tér közelében található, az utolsó részletig fenntartható szemlélettel tervezett loft-iroda egyfajta pilot-projekt is volt a csapatnak: számos olyan megoldást valósítottak meg az iroda tervezése és a munkaszervezés területén is, amely környezettudatos, hatékony és az irodatrendek jövőjét vetíti előre. 

„A mostani változás azt is jelenti, hogy több mint 20 éves tapasztalatunkat nagyobb palettán kamatoztathatjuk, három nagy szakterületünkön pedig dedikált cégvezetők irányításával dolgozik csapatunk. A cég megújulása a csapaton belül is jelentős húzóerőt, új lendületet hozott, a három egység szinergiájából pedig rengeteg új ötletünk születik – meséli Láncos Áron, aki ősztől a projektmenedzsment és a workplace strategyért felelős üzletágat irányítja.

„Az elmúlt évek változásai, a világjárvány és most a hatékony üzemeltetés iránti megnövekedett igény szó szerint felrázták az irodapiacot. Cégünk húsz éves története során még soha ennyi tudatos, nyitott és előremutató gondolkodású cégvezető nem keresett meg minket. Valóban hatalmas a kereslet a fenntartható, környezettudatos és nemzetközi minősítéssel rendelkező irodákra – mondja Szlovák János, a fenntarthatóságért és épületminősítésekért felelős ágazat (HuGBC tag) vezetője. – Soha nem volt még ennyire igaz: az új iroda szintlépés a cégeknek, a jó irodatér pedig összetart, motivál és jövőképet ad. Azt hiszem, mi már tudjuk a receptet hozzá.”

 

<< Vissza a főoldalra