Established Member of the

HuGBC

Green Walk 2014 fotópályázat: Kattints és nyerj!

A túrasorozat résztvevői megcsillogtathatják fotóstehetségüket is, a nyerteseket értékes nyeremények várják!
2

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete méltán nagy sikerű Green Walk sorozata idén számos újdonsággal szolgál: többek között lehetőséget nyújtunk arra, hogy a résztvevők megcsillogtassák fotóstehetségüket! A 2014. szeptember 22-27. között, a nemzetközi Zöld Építés Hete alkalmával tartott Green Walk 2014 alkalmával fotópályázatot hirdetünk, amelyen indulhatnak a túrák regisztrált résztvevői, a nyílt nap sorozat állomásairól készített képeikkel. A képekből a Green Walk lezárulta után szakértő zsűri választja ki a nyerteseket, és lesz közönségszavazás is! Érdemes pályázni, a nyerteseket vonzó ajándékok várják! A pályázat plakátja a csatolt dokumentumban is elérhető. A fotópályázatról aktuális információkért figyeljék facebook oldalunkat, továbbá a Green Walk 2014 facebook esemény oldalát!

Fontos változás!

A hozzánk beérkezett észrevételeknek helyt adva megváltoztatjuk a fotók hozzánk való beküldésének módját, megkönnyítve a nevezést. A képeket tehát a greenwalkphoto@hugbc.hu e-mail címre várjuk! Azért, hogy a Facebook esetleges adatvédelmi beállításai miatt se maradjunk le egyetlen nevezett alkotásról sem, szeretnénk kérni, hogy azok is mindenképpen küldjék el e-mailben a képeiket, akik már a Facebookon posztolták azokat a korábbi kiírás szerint. A nevezés határidejét e változás miatt meghosszabbítottuk, a beküldés új határideje 2014. október 10. éjfél. 

A közönségszavazás módjáról és indulásáról értesítést küldünk! Köszönjük együttműködésüket! 

A fotópályázat témája: a Green Walk rendezvénysorozat helyszínei. A nyilvános területekről fotózható részekről nemcsak a túra során készülhetnek fényképet, tehát éjszakai felvételeket is várunk! A helyszínek fotózhatóságával kapcsolatban lehetnek megkötések, ezzel kapcsolatban kérjük tartsák szem előtt a hugbc.hu/greenwalk2014 aloldalon a helyszínek leírásánál megadott információkat. 

A zsűri tagjai: Beleznay Éva építész, a HuGBC elnökségi tagja; Doró Viktória, a ReCity Magazin főszerkesztője; Gulyás Attila fotóművész; Radványi Gábor építész, a HuGBC alelnöke, Zsitva Tibor építész, fotóművész

Nyeremények:

- Első díj: FUGA könyvutalvány 20 000,- Ft értékben
- Második díj: FUGA könyvutalvány 15 000,- Ft értékben
- Harmadik díj: FUGA könyvutalvány 10 000,- Ft értékben
- Közönségdíj: FUGA könyvutalvány 5 000,- Ft értékben 

A közönségdíjat a képek közül a későbbiekben meghirdetett módon tartott közönségszavazáson legtöbb szavazatot begyűjtött alkotás nyeri! 

Határidők

- Beküldés határideje ÚJ!: 2014. október 10. péntek éjfélig
- Zsűrizés: 2014. október folyamán
- Eredményhirdetés: 2014. november 3. Green Talk XXL rendezvény

Az első három helyezett és a közönségdíjas, továbbá az arra érdemesnek ítélt alkotásokból fotókiállítást rendezünk a 2014. november 3-án megrendezett Green Talk XXL konferencián! 

Nevezési feltételek:

A pályázó a nevezéssel elfogadja a részvételi feltételeket, egyben ezáltal elismeri, hogy a beküldött fénykép a saját szellemi alkotása, és azzal nem sérti más alkotók szerzői jogait. Ezen feltételek megsértése esetén a pályázó a versenyből kizárható.

Az elkészült képeket a Green Walk rendezvény promotálására felhasználjuk a honlapunkon, közösségi médiában és sajtóban, természetesen az alkotó feltüntetésével. Az első három helyezett, továbbá a közönségdíjas és az arra érdemesnek ítélt alkotásokból kiállítást rendezünk a 2014. november 3-án megrendezett Green Talk XXL konferencián. A pályázó a pályázati anyag beküldésével kijelenti és tudomásul veszi / elfogadja /, hogy a Ptk. személyhez fűződő jogok védelmével kapcsolatos szabályaival összhangban lévő előírások esetleges megszegéséből fakadó összes jogkövetkezményt viselni köteles vagy tartozik.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatból kizárja a pályázat szelleméhez méltatlannak ítélt alkotásokat.

Az alkotások felhasználása:

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy kiíró felhasználja az alkotást a Zöld Építés Hete és a Green Walk programsorozat promotálására, azzal kapcsolatos beszámolókhoz és tudósításokhoz a saját honlapján, közösségi oldalán, az írott és a nyomtatott sajtóban, az alkotó nevének feltüntetésével, azaz nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a kiírónak. További felhasználás az alkotóval való egyeztetés szerint történhet.

A Facebook játékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázat feltételeit tartalmazó jelen kiírást indokolás nélkül bármikor módosítsa, ide értve a pályázat megszüntetését is.

Letölthető dokumentumok:

Forrás: http://hugbc.hu

<< Vissza a főoldalra