Established Member of the

HuGBC

Greenbuild Europe 2018 tavaszán

Április 17-18-án kerül megrendezésre a Greenbuild Europe 2018 konferencia Berlinben a Radisson Blu Hotel and Meeting Centerben. Az esemény kiváló alkalom arra, hogy tanuljon, találkozzon és kapcsolatot építsen a zöldépítés legnevesebb európai szakembereivel.
1

A Greenbuild Europe konferencia a zöldépítéssel foglalkozó közösség számára kínál olyan szakmai fórumot, amelyen összejöhet, eszmét cserélhet, forradalmasíthatja az üzleti tevékenységet, és kezelhet olyan sürgető kérdéseket mint például a levegőminőség, az emberi egészség, az energiafelhasználás és a globális klímaváltozás. Az esemény európai és más neves előadókkal, egyedülálló kapcsolatépítési lehetőségekkel, iparági jó példákkal és műhelymunkákkal várja a szakembereket.

Európa 5000 befejezett vagy folyamatban lévő projekttel a 3. helyen áll a világrangsorban a LEED zöldminősítési rendszerben. Közel 350 regisztrált és minősített LEED v4 projekttel Európa a 2. helyen áll az USA és Kanada mögött a minősítési rendszer legúbabb verziójának implementálásban.

A LEED minősítési rendszerről itt olvashat bővebben.

A Greenbuild Europe konferencia részletes programját itt találja, a jegy opciókat itt találja, és a regisztrációt is itt teheti meg.

HuGBC tagok számára a konferencia részvételi díja kedvezményes, érdeklődjön az info@hugbc.hu e-mail címen.

<< Vissza a főoldalra