Established Member of the

HuGBC

Háromszázötvenen sétáltak velünk az idei Green Walkon

2019. október 11., Saját hír 300 green walk nemzetközi zöld építés hete környezettudatos irodaházak

A Nemzetközi Zöld Építés Hetének 2013 óta programja a Green Walk (Zöld Séta), mely szakmai sétákat jelent környezettudatos épületekben. Megmutatjuk, hol jártunk.
1

Nagy öröm számunkra, amikor évről évre újabb épületek csatlakoznak a programhoz, és a fejlesztők, az építészek vagy az üzemeltetők vállalják, hogy az érdeklődők bekukkanthatnak a kulisszák mögé, és megismerkedhetnek a környezettudatos megoldásokkal.

Az egyes épületelemek ismertetését külön köszönjük az Alukönigstahl Kft-nek, az Anteus Kft-nek és a Green Fortune Kft-nek.

A részt vevő épületek: Corvin Negyed (V. fázis), Párisi Udvar, CEU, Kinnarps House, Promenade Gardens, Forest Offices (Debrecen), Noah House (Piliscsaba), Palatinus starnd, Kláris Ökohajó, Nemzetközi Iskola (Debrecen), Ericsson székház, Mill Park, Budapest One, Ludovika Campus, Telekom székház, Green House, Vizafogó Óvoda, Vision Towers.

Idén 6 napon 17 épületben jártunk, rövid fotóösszeállításunkban pillanatképeket válogattunk emlékül és kedvcsinálónak is. Hiszen Green Walk lesz jövőre is!

<< Vissza a főoldalra