Established Member of the

HuGBC

HuGBC képzés: Környezettudatos családi házak

MÉK továbbképzési pontérték 2 pont (épületbejárással). A HuGBC oktatás sorozatának e modulján a kisléptékű fenntartható projektekkel ismerkedhetnek meg a tervezők az aktív- és passzív családi házaktól a low-tech építésig.
1

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) évek óta tart továbbképzés-sorozatot "Környezettudatos Építés A-tól Z-ig" címmel. Az előadások folyamatosan frissültek naprakész információkkal és tapasztalati tudásanyaggal. Az előadók a fenntartható építés műhelytitkait osztják meg, az elvi dimenzióktól a gyakorlati ismeretekig.

Az elismert szakemberek előadásaikban a közelmúltban megvalósult kisebb-nagyobb, esetenként városi léptékű környezettudatos szemlélettel létrehozott új épületek és épületfelújítások tervezésének és megvalósításának tapasztalatairól tartanak előadást. A gyakorlati tudást pedig kiegészítik elméleti és tudományos háttérrel is.

December 8-án a 4 alkalomból álló sorozat kifejezetten a kisléptékű projekteket taglaló moduljával, a "Környezettudatos családi házak" cíművel várjuk a szakembereket.

A program 14.00 órától 18.10-ig tart Budapesten, a Kinnarps House (1133 Budapest, Váci út 92.) inspiráló környezetében, ahol a tevékenység alapú munkavégzés tereivel (Next Office™) első kézből ismerkedhetnek meg a modulon részt vevők.

A program a Kinnarps Hungary Kft. és a Black Locust Lumber EU támogatásával valósul meg.

            

A MÉK 2 kreditpontot ad (épületbejárással) a modul elvégzésére.
Időtartam: 2016. december 8. csütörtök, 14.00-18.10-ig
Részvételi díj: 2.990 Ft
HuGBC tagoknak: 1.790 Ft 

A képzés teltházas, a jelentkezést lezártuk!

További információ  a sieto.andrea@hugbc.hu e-mail címen. A részvételi díj kiegyenlítése csak előzetesen lehetséges, a helyszínen nem.

Program

KÖRNYEZETTUDATOS CSALÁDI HÁZAK

Aktívház - Tegyünk le valamit az asztalra! Prof. Dr. habil ifj. Kistelegdi István DLA, PhD., egyetemi tanár, PTE, PMMK (HuGBC Társult Tag)
Autonóm családi ház, Penc Ertsey Attila okl. építészmérnök, HuGBC tag
Kinnarps Next Office™ tour épületbejárás
Tervezés  teljes életciklusra Dr. Szalay Zsuzsa adjunktus, BME, Építőanyagok és Magasépítés Tanszék (HuGBC Társult Tag)
Szemléletváltás: a passzívház nem cél, hanem eszköz Horváth Sándor, adjunktus, BME, Épületszerkezettani Tanszék, MAPASZ elnökségi tag (HuGBC Társult Tag)
 
"An innovative hungarian climate changing product - Robinia permeable paver as global revolution in urban hydration." Stubby Warmbold, alapító és tulajdonos Black Locust Lumber USA/ Black Locust Lumber EU 
 

 

<< Vissza a főoldalra