Established Member of the

HuGBC

HuGBC képzések a KNE épületek jegyében

2018. február 21., Saját hír 791 HuGBC képzés KNE TNM rendelet környezettudatos a-tól z-ig

Egyesületünk integrált képzés-sorozatot indít márciustól 8 választható modullal. A szakmát a képzés-sorozat végére szeretnénk felkészíteni a változásokra és a kihívásokra. Lefedjük azokat a területeket, amelyek a KNE épületetek sikeres és minőségi fejlesztését, tervezését, kivitelezését elősegítik.
1

A HuGBC évek óta tartja, és idén is folytatja a Környezettudatos építés A-tól Z-ig továbbképzési sorozatát. 2018-ban egy 8 modulból álló sorozatot indítunk el, mely a közel nulla energiaigényű (KNE) épületekkel kapcsolatos tudnivalókra készít fel a beruházástól a tervezésen át a kivitelezésig, üzemeltetésig.

Miért fontos a felkészülés?

2018. január 1-től a költségoptimalizált, 2021. január 1-től közel nulla energetikai szint követelményeit kell teljesíteni. A költségoptimalizált szintnél az építési engedély benyújtásának (vagy hatósági bejelentés elindításának) a dátuma, a közel nulla energetikai szint esetén a használatba vétel időpontja számít.

Nagy a bizonytalanság, eltérőek a tudásszintek.

Úgy véljük, hogy a KNE épületekkel kapcsolatban sürgősen átfogó oktatásra, felkészítésre van szükség, amelyet még semmilyen szervezet nem karolt fel ilyen széles célcsoportokat érintően.

A HuGBC magas színvonalú, az építőipar sok szereplőjét megcélzó, több modulból álló, képzés-sorozatot indít útjára 2020-ig. A végcél az, hogy a szakmát a képzés-sorozat végére felkészítsük a változásokra és a kihívásokra, lefedjük azokat a területeket, amelyek a KNE épületetek sikeres és minőségi megvalósítását elősegítik.

A képzéseket március-május folyamán tartjuk, a MÉK-nél továbbképzési pontra akkreditáljuk.

Tudjon meg többet modulokról, és jelentkezzen még ma!

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra