Established Member of the

HuGBC

HuGBC & RICS Green Talk: CEU Campus Redevelopment bejárással június 23-án!

A nyári szünet előtti utolsó Green Talk izgalmasnak ígérkezik, mert bejárással egybekötve ismerkedhetnek meg az érdeklődők a CEU Campus Redevelopment projektjével.
1

A Közép-európai Egyetem (CEU) Campus Redevelopment úttörő projektje a kontinens egyik első BREEAM minősítést szerzett felsőoktatási épületegyüttese. A koncepció megalkotásától a kivitelezésig, valamint az üzemeltetésben is fontos szerepet játszik a fenntarthatóság és a környezettudatosság elve. Barta Zsombor (MRICS, akkreditált BREEAM International tanúsító, BREEAM In-Use Auditor, a HuGBC elnökségi tagja) június 23-án a HuGBC és az RICS közös eseményén, a Green Talkon bemutatja a projektet. Az érdeklődők a helyszíni bejárás folyamán bepillantást nyerhetnek az 1. ütem befejezés közeli épületeibe, az éppen zajló munkálatokba.

A rendezvény nyelve angol/magyar. A részvételért kreditpont számítható be az éves RICS CPD keretébe.

HuGBC és RICS tagoknak, valamint CEU hallgatóknak és diákoknak a részvétel ingyenes, más érdeklődőknek 12.000 Ft (áfával).

A bejáráson egy csoport max. létszáma 25 fő. Ezért kérjük, mielőbb regisztráljanak, helyszíni regisztráció ez alkalommal nem lehetséges.

Bővebb információ és regisztráció itt.

<< Vissza a főoldalra