Emerging Member of the

HuGBC

HuGBC tagok a FIABCI PRIX D`EXCELLENCE AWARDS győztesei között

2018. május 09., Sajtómegjelenés 268 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj

A 19.-ik Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton több, mint 300 alkotás mutatkozott be. A legjobbak - köztük HuGBC tagok - nagy sikerrel szerepeltek a hazai eseményt követő  FIABCI Prix d`Excellence nemzetközi pályázaton.
1

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen 2017-ben tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a XIX.  Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázatot. A Pályázat kiírója a FIABCI Magyar Tagozata, Göczi László elnök. A Pályázat társrendezője a Magyar Ingatlanszövetség, Mehrli Péter elnök.

A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai  szakmai és laikus közönségnek, a kiemelkedő alkotások megjutalmazása. Az elmúlt 19 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton több, mint 300 alkotás mutatkozott be és a legjobbak nagy sikerrel szerepeltek a hazai eseményt követő  FIABCI Prix d`Excellence nemzetközi pályázaton. A magyar pályázat azt a célt is szolgálja, hogy a pályázattal előkészítse és elősegítse azt, hogy a  magyarországi ingatlanfejlesztők eredményesen vegyenek részt a FIABCI Prix d`Excellence nemzetközi nívó díj pályázatán. A FIABCI Prix d`Excellence Awards győzteseit a Wall Street Journal, a nemzetközi pályázat médiatámogatója egy egész oldalas ismertető keretében mutatja be.

A XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra 24 pályamű érkezett be, melyek közül a FIABCI Prix d`Excellence Awards megmérettetésen részt vevő magyar pályaművek közül ebben az évben május 1.-én a FIABCI 69. közgyűlésének díjkiosztóján  Dubai – ban három magyar projekt kapott kitüntető elismerést.

A FIABCI Prix d`Excellence Awards magyar díjazottjai a 2017. évben : 

•    második díjat kapott  az örökségvédelmi kategóriában a Hotel Moments -  Budapest ( Pályázó és Beruházó: A8 Palace Hotel Zrt., tervező : ARCHI-KON Kft (HuGBC tag), kivitelező: MARKET Építő Zrt.(HuGBC tag) 
•    második díjat kapott az iroda kategóriában a Nokia Sky Park  - Budapest ( Pályázó és beruházó Futureal Management Kft (HuGBC tag), Tervező: Zoboki Design &Architektura, Kivitelező: Pedrano Construction Hungary Kft. )
•    második díjat kapott a masterplan kategóriában Bonarka City Center és Bonarka for Business irodakomplexum – Krakkó ( Pályázó és beruházó: TriGránit Fejlesztési Kft. )
 

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra