Established Member of the

HuGBC

Hulladékból csinál betont egy magyar technológia: világszerte elterjedhet, ingyen lennének az utak!

Magyarország szinte fillérekből építhetné az úthálózatát. Vadi új utak lennének mindenhol, kátyúk nélkül.
1

A MASUKO Recycling technológia alkalmas a legkülönbözőbb hulladéktípusok egyszerű újrahasznosítására, ami által szemléletváltást idézhet elő a hulladék-újrahasznosításban és az építőiparban is, valamint új lehetőségeket nyit a közmunka, és a munkaerőpiaci foglalkoztatás területén.

A szabadalommal védett technológia lényege, hogy minden szemcsésre aprítható hulladékból beton készíthető, amely felhasználható az építőipar számos területén, pl.: útépítés, betonelemek gyártása, gátépítés, stb.

Tehát a MÁSRA NEM HASZNÁLHATÓ HULLADÉKOKBÓL IS PIACKÉPES TERMÉK készíthető, majd az elkészült betontermék végtelenszer újrahsznosítható.

A technológia további előnye, hogy a párizsi egyezmény alapján az országok által kötelezően befizetendő környezetvédelmi hozzájárulás mértéke jelentősen csökkenthető, ha az eddig égetéssel, vagy lerakással megsemmisített hulladékot mostantól újrahasznosítják.

A fentieken kívül továbbá:

SZENNYEZETT FÖLD, DARÁLT AUTÓ, ÜVEG, SZELEKTÁLÁS NÉLKÜLI VEGYES MŰANYAG, HAMU, SZÁLLÓ PERNYE, ÉGETŐMŰVEK HULLADÉKA, NYÁKLEMEZ, VEGYES NÖVÉNYI HULLADÉK felhasználásával új utakat hoznak létre.

A teljes cikk, valamint interjú az ügyvezetővel itt található.

Kép forrása: www.masuko.hu

Forrás: http://magyarokvagyunk.hu

<< Vissza a főoldalra