Established Member of the

HuGBC

Január 20-án ismét LEED online képzések!

2015. november 24., Hazai hír 2806 leed

A Green Living Education 2016-ban is folytatja a sikeresen debütált online LEED v4 képzését. A képzés olyan szakembereknek szól, akik szeretnének LEED Green Associate vagy LEED Accredited Professional minősítői státuszt szerezni.
1

A HuGBC egy LEED v4 minősítéssel kapcsolatos, angol nyelvű, online szakmai oktatási programot ajánl a Green Living Education partnerségével. Az online képzés olyan szakembereknek szól, akik szeretnének LEED Green Associate vagy LEED Accredited Proffesional minősítői státuszt szerezni.

A kurzusokat Emmanuel Pauwels LEED AP, USGBC Faculty tag fejlesztette és állította össze. A USGBC Faculty a USGBC azon szerve, amely a LEED, zöld épületek és fenntarthatóság témájában legtöbb tapasztalattal rendelkező szakembereket tömöríti.

Emmanuel Pauwels interaktív, gyakorlatias és szakértő úmutatással segít abban, hogy a fenntartható építési megoldásokat hogyan tudja a saját projektjébe illeszteni, és ilyen módon felkészülni a LEED minősítői vizsgákra.

A Green Living Education egy innovatív online tanulási módszer, amely:

Együttműködésen alapszik: egyszerűen használható video-konferencia eszközökkel a diákok csoportmunkában tudnak együtt dolgozni. Tanár-diák viszonylatban az online "osztályterem" szintén praktikusan használható platform.

Hatékony: a képzésben résztvevők a saját ritmusukban követhetik az oktatóvideókat, ugyanakkor kérdéseket tehetnek fel és online vitathatják meg a tananyag elemeit, így a tanulási folyamat még hatékonyabb és dinamikusabb.

Vegyes módszertannal dolgozik: az kurzus során keverednek a csoportmunkában végzett feladatok és az egyéni tanulásra alkalmas oktatóvideók, a folyamatos online támogatás és a rendszeres webes szemináriumok (webinar).

A Green Living Education évente négyszer indít kurzust.

Ha felkeltette a program az érdeklődését, és készen áll megtenni az első lépést a LEED Green Associate minősítői státusz megszerzésére, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Kérjük, a regisztráció során jelölje be a HuGBC-t.

HuGBC tagok számára 20% kedvezményt biztosítunk.

Addig is további információkról a képzés weboldalán tájékozódhat:

www.greenlivingeducation.com

 

Forrás: http://hugbc.hu

<< Vissza a főoldalra