Established Member of the

HuGBC

Környezettudatos tevékenységek 2015-ben a Prologisnál

2016. július 06., Hírek tagjainktól 1954 prologis környezettudatosság fenntarthatóság

A Prologis Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata kilencedik alkalommal, Fenntarthatósági Jelentésben tette közzé CR tevékenységeit három területre fókuszálva..
1

A most közzétett riport a cég fenntarthatósági tevékenységét három aspektusból vizsgálja: környezettudatosság, társadalmi felelősségvállalás, valamint vállalatirányítás és vállalati etika.

A környezettudatosság terén a 2015-ben megvalósult és környezettudatosságot igazoló tanúsítvánnyal ellátott 45 projektjük 4.572.000 négyzetméterrel növelte a fenntartható épületek alapterületét, mellyel 15 országban, 173 projekt révén az ilyen jellegű ingatlanok összterülete már meghaladja a 20.726.000 négyzetmétert.

Ökológiai lábnyomuk csökkentése érdekében 9 országban 30 megawattról (MW) 149 MW-ra növelték a napenergia felhasználást.

2014-hez képest 2015-ben 68 százalékról 73-ra növelték a hatékony világítási megoldások arányát a portfóliójukban.

„Büszkén tekintek vissza a múlt évre, kollégáim inspiráló erőfeszítéseire és a fenntarthatóság terén elért eredményeinkre” – mondta Jeannie Renne-Malone fenntarthatóságért felelős alelnök. „Fenntarthatósági programunk mozgatórugója munkatársaink és közösségeink kompromisszumok nélküli összefogásában és cselekedeteiben rejlik. Továbbra is kitartóan dolgozunk, hogy a Prologis föl tudja venni a versenyt a globális kihívásokkal, és hogy a fenntarthatósági programunk maradandó, pozitív hatással legyen az elkövetkező generációk életére.”

A teljes, angol nyelvű riport elérhető online, ide kattintva.

 

 

<< Vissza a főoldalra