Established Member of the

HuGBC

Köszöntjük új tagjainkat!

2017. december 11., Saját hír 903 halton kurucz regina radnóty zoltán equitone irota ecolodge

December 2-án öt új taggal bővült a HuGBC tagsága. Ők Radnóty Zoltán, Kurucz Regina, az Irota Ecolodge vállalkozás, a Halton Kft. és az Equiton (Etex homlokzati divízió).
1

Az egyesület számára mindig pozitív esemény, ha új jelentkezőket köszönthet. A HuGBC közgyűlése december 1-jén szavazta meg öt új tag felvételét, így jelenleg 70 rendes tagot számlál a szervezet.

Radnóty Zoltán ingatlanfejlesztő szakember magánszemélyként csatlakozott az egyesülethez, miután leköszönt a HB Reavis ügyvezetői pozíciójából. Az egyesületi munkában továbbra is részt kíván venni, jelenleg az elnökség tagja.

Zoltán közgazdász diplomáit az angliai Buckinghamshire College-on, a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd MBA fokozatot az angliai Brunel University-n szerezte meg. Szakmai pályafutását a CIB Bankban kezdte. Később a Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt. főosztályvezetője, majd vezérigazgató-helyettese, az igazgatóság tagja volt. 1998-2003-ig a Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Zrt. Vezérigazgatói pozícióját töltötte be. Ezután a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. 2006-ban a Synergon Nyrt. csoport-vezérigazgatói pozícióját töltötte be. A kereskedelmi ingatlanfejlesztéssel foglalkozó HB Reavis Csoporthoz 2007 januárjában, annak hazai piacra lépésekor, ügyvezetőként csatlakozott, ahonnan 2017 végén távozott.

Kurucz Regina magánszemélyként csatlakozott az egyesülethez. Regina okl. építészmérnök, épületenergetikus szakmérnök, épületenergetika szakértő, szakértő energetikai tanúsító. Elsődleges célja az épületek széndioxid kibocsátás megtakarítása. 900 tonna csökkenést ért el eddigi munkái során, amit különböző mérésekkel és elemzésekkel követ. Jellemzően Budapesten és Bács-Kiskun megyében vesz részt pályázatokon, önkormányzati épületek pályázati felújításával. Iskolákat, óvodákat és egyéb épületeket újítanak fel energiatudatosan. Főleg VEKOP, KEHOP, GINOP és TOP uniós pályázatokban vesz részt. Fejlesztési koncepciókat, szimulációkat és elemzéseket is készít. 

Az Irota Ecolodge fenntartható üdülőházak képviseletében Lennard de Klerk tulajdonos egyéni vállalkozóként csatlakozott az egyesülethez. Célja a környezettudatos szemlélet terjesztése, illetve annak megmutatsa, hogy a környezettudatosság és a luxus nem ellentétei egymásnak.

A Halton Kft. 1969 óta létező, finn tulajdonú családi vállalkozás. Magyarországon két különböző üzletágban is jelen van: nagykonyhai megoldásokkal és az épületek szellőzési megoldásaival. A vállalat fontosnak tartja az emberi egészséget, ezért a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos termékek fejlesztésére. Bíznak abban, hogy a felhasználói igényeket követő környezettudatos megoldások elterjednek itthon is. Az egyesületi tagsággal céljuk a szakmai tudás bővítése és a közös szakmai tudás átadása. 

Az Equitone - Etex homlokzati divízió számára nagyon fontos a felhasználhatóság és az újrahasznosíthatóság. A környezetbarát szálcement alapanyagból készülő Equitone homlokzatburkolat 100 százalékosan újrahasznosíthatók, így ezek környezettudatos megoldást biztosítanak. Céljuk, hogy a csatlakozásuk Magyarországon példa legyen a környező országokban is jelen lévő divízióiknak.

 

<< Vissza a főoldalra