Established Member of the

HuGBC

LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart CITY irodaház

Újabb budaparti irodaház kapta meg korszerű energiahatékonysági megoldásaiért az egyik legmagasabb szintű nemzetközi elismerést, azaz a LEED GOLD minősítését. A környezetbarát és energiahatékony épületté nyilvánított BudaPart CITY, a városnegyed legújabb, state-of-art megjelenésű újgenerációs irodaháza, melyet a többszörösen díjazott Fazekas építészeti iroda tervezett. A 2021 második negyedévében átadott épület 19 760 négyzetméter bérbeadható területtel a tavaly átadott legnagyobb területű irodaház.
1

A délbudai üzleti negyedben található BudaPart CITY irodaházat a BudaPart GATE-hez hasonlóan azok az innovatív és környezetbarát megoldások jellemzik, amelyek mindkét épület esetében biztosítják a LEED arany minősítését, ezek többek között az energiahatékony gépészeti megoldások, a magas energiahatékonyságú homlokzati szerkezet, az energiatakarékos világítótestek, a víztakarékos öntözés és berendezések, az elektromos autótöltők, az elektromos- és hűtési, fűtési energia mérésének lehetősége, valamint a beépített anyagok jelentős újrahasznosítottanyag-tartalma.

Mindkét épület közös előnye ezeken felül a BudaPart páratlan lokációja, ami azon túl, hogy a Duna közelsége miatt extra well-being érzést biztosít, a Time Out magazin értékelése alapján a világ legmenőbb városnegyedei közé sorolt Újbudához tartozik, olyan értékek alapján, amelyek egyaránt jellemzik a kerületet és a BudaPartot is, ezek pedig az élhető, szerethető, fenntartható életterek és szolgáltatások összesége.

„A BudaPart megálmodásakor egy újgenerációs, környezetbarát, szolgáltatásokkal teli városnegyedet képzeltünk el, ahol jó lakni és jó dolgozni. Irodaházaink tervezésekor fokozottan figyeltünk arra, hogy azok hosszútávon kiszolgálják a modernkor igényeit, eleget tegyenek a fenntartható fejlődéssel szemben támasztott követelményeknek, ugyanakkor inspiráló, XXI. századi munkakörnyezetet biztosítsanak” - mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

<< Vissza a főoldalra