Established Member of the

HuGBC

Márfi József a februári Green Talkon

2014. január 29., Hazai hír 2708

Az Egyesület alapító tagja a BIM rendszerek titkaiba avatja be az érdeklődőket.
1

Az RICS és a HuGBC közös rendezvénysorozatának idei második kiadása rendhagyó módon egy csütörtöki napon várja az érdeklődőket. Ennek oka, hogy február 27-én Márfi József, LEED AP BD+C, a HuGBC Egyesült Államokban élő alapító tagja lesz az előadó, aki átutazóban jár Budapesten. Ezt felhasználva a Green Talk programsorozaton a BIM épületmodellező rendszerek új, az építőipart gyökeresen megváltoztató alkalmazásaiba nyerhetünk betekintést, ugyanaznap pedig egy másik képzést is tart az érdeklődőknek: a GBPro sorozat részeként egy Construction Management Certification kurzus előadója lesz. A programokra a HuGBC tagok jelentkezését várjuk. További részletekért figyeljék honlapunkat és facebook-oldalunkat!

Márfi József a Magyar Környezetttudatos Építés Egyesületének alapító tagja, a LEED AP képviselője, a Sustainable Design & Construction for Turner Construction’s Southern California Business Unit igazgatója. Az Egyesült Államokban élő szakember széles körű tapasztalattal rendelkezik a LEED minősítések terén, és részt vesz az minősítő rendszerrel kapcsolatos oktatási tevékenységben is. A szervezet alapító tagjaként folyamatosan segíti az Egyesület munkáját.

A GBPro (Green Building Professional) képzés az építőipar területén tevékenykedő szakembereknek, kivitelezőknek, beruházóknak és tervezőknek szól. A rendkívül gyakorlatias, a jelenlegi építőiari hgyakorlatokon alapuló képzés során az érdeklődők megismerkedhetnek a legújabb gyakorlatokkal és a legkorszerűbb technológiákkal, vagy  éppen a beruházási költségek becslésének új módszereivel. A kurzus tematikája kitér az építőipar minden területét átható digitális forradalom és a BIM technológiák ismertetésére is.  

 

Helyzín:  GE Lighting. Cím: GE LIGHTING EXPERIENCE CENTER, 1044 Budapest, Váci út 77

Forrás: http://hugbc.hu

<< Vissza a főoldalra