Established Member of the

HuGBC

Megjelent a World Green Building Council 2016/17-es éves jelentése

A World Green Building Council 2016/17-es éves jelentésében a szervezet és a green building councilok (GBC) globális hálózatának legfontosabb eredményeit emeli ki.
1

A jelentés részletezi azt a fejlődést, amelyet mozgalomként elértünk, beleértve a regionális vezetők kinevezését mind az öt régióban. Globális projektjeink révén a gondolatvezérség, a világméretű befolyás, a kutatások lebonyolítása és a források biztosítása volt a feladat. A Nemzetközi Zöld Építés Hete programjaival kb. 24 millió embert szólítottunk meg és erősítettük a szervezetet azzal, hogy a nemzeti GBC-k hallathatták a hangjukat. Az Igazgatóságunk pedig továbbra is számít arra, hogy teljesítjük a küldetésünket.

Ahogyan Terri Wills CEO és Tai Lee Siang elnök megjegyezték a jelentés bevezetőjében: "Visszatekintve az elmúlt évre, mindketten meglepődtünk, hogy a mozgalmunk milyen teljesítményt mutatott. Hihetetlenül szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ilyen szenvedélyes, inspiráló, elkötelezett, cselekvésorientált, változatos - és szórakoztató - közösséggel dolgozunk együtt. Soha nem volt még olyan csapatunk, amely jobban készen állna a világ épített környezetének megváltoztatására, mint ma."

A jelentés legfontosabb statisztikái:

  •      5 új Net Zero tanúsítványt állítottak ki az Advancing Net Zero projektünkön keresztül
  •      1,24 milliárd négyzetméternyi zöldépület felületet minősítettek Green Building Council tagjaink
  •      7 új WorldGBC munkatárs: immár 17-en vagyunk.
  •      5 régió és régióvezető, helyi vezetést biztosítva a WorldGBC-n belül
  •      8 nemzeti felújítási stratégia Európában, a BUILD UPON projekt támogatásával
  •      31 olyan ország, ahol a nemzeti GBC-ken keresztül változtattak a zöld épületpolitikán városi, régiós vagy nemzeti szinten.

 

 

Letölthető dokumentumok:

<< Vissza a főoldalra