Established Member of the

HuGBC

Minden negyedik befolyásos ingatlanpiaci szereplő számára fontos a fenntartható építés ügye

A Portfolio Top50 ingatlanpiaci szereplő listára választottak közül 13, azaz minden 4. véleményalkotó vagy vállalata a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) tagjaként aktívan tesz a hazai fenntartható épületekért és építéséért.
1

A tavalyi év végén a Portfolio online gazdasági portál ismét közzétette a Top50 ingatlanpiaci szereplő listáját, amely közös platformra rendezi azokat az ingatlan- és építésügyi vezetőket, akiknek munkája, döntései és gondolkodásmódja 2022-ben a legnagyobb befolyással bírtak Magyarországon.

„Nagy öröm számunkra, hogy 13 egyesületi tagunknak is gratulálhatunk a rangos névsorban szereplésért – mondta Barta Zsombor, a HuGBC elnöke. Kétségtelen, hogy a befolyás felelősséget is jelent. A fenntartható és környezettudatos építés előre mozdítása közös célunk a szervezetünkben. A listán kiemelt vezetőknek - HuGBC tagokként – fontos küldetése kell, hogy legyen az elköteleződés a fenntarthatóság elvei mellett, és a saját szakterületükön a befolyásuk ezirányú érvényesítése.”

A HuGBC elnöke arra is rávilágított, hogy a fenntartható szemlélettel gondolkodó döntéshozók növekvő aránya biztató, de közel sem elegendő a hathatós és érdemi változáshoz. A HuGBC 2009-es alapítása óta az építésgazdaság minden területét átfogó szakmai közösségként dolgozik azért, hogy a fenntartható építés ügye mindig napirenden legyen: a szabályozói oldal és a piaci szereplők is jelentős lépéseket tegyenek a változásokért. A jelenleg 131 tagot számláló egyesület szakmai érdekképviselettel, nemzetközi eredmények és trendek közvetítésével, széles körű oktatási munkával, valamint közvélemény- és szemléletformálási tevékenységgel támogatja a cselekvés előmozdítását.

A Top50 között szereplő HuGBC tagok névsorban:
Gratulálunk!

 

Futó Gábor (Futureal Csoport)
Gereben Mátyás (CPI Hungary Kft.)
Kibédi-Varga Lóránt (CBRE Kft.)
Luca, Aurelia (Skanska Ingatlan Mo. Kft.)
Massányi Tibor (DVM group)
Mazsaroff Kata (Colliers Magyarország Kft.)
Nemes Rudolf (HelloParks Management Kft.)
Scheer Sándor (Market Építő Zrt.)
Schranz Mihály (egyéni tag)
Steens, Pascal (Nhood Services Hungary Kft.)
Steinberg, Noah (WING Zrt.)
Szoboszlay Máté (Prologis Hungary Management Kft.)
Tatár Tibor (Futureal Csoport)

 

 

 

<< Vissza a főoldalra