Established Member of the

HuGBC

Multi-Comfort a februári Metszet magazinban

2017. március 13., Hazai hír 976 multi-comfort saint gobain

Az emberek javarésze ideje 90 %-át ma már belsõ terekben tölti, elsősorban az otthonában és az iskolában vagy a munkahelyén. Ez egyben azt is jelenti, hogy az épületek, amelyekben élünk, tanulunk, dolgozunk, játszunk vagy szórakozunk, komoly hatással lehetnek az egészségünkre és az általános közérzetünkre. Egyértelmű tehát, hogy az épületeinket kell egészségessé és minden szempontból kényelmessé tenni.
1

Egy percig gondolkodjon el azon, hogy ott, ahol most, e cikk olvasása közben ül, tudná-e jobban érezni magát? Ha a válasz igen, mi kellene hozzá? Egy kényelmesebb szék vagy fotel? Több fény? Kevesebb zaj? Friss levegõ? Gondolja végig, mi kell ahhoz, hogy az otthona igazán kényelmes és egészséges legyen! Praktikusan elrendezett? Szép? Világos? Tágas? Csendes? Biztonságos? Jól alakítható? Télen meleg, nyáron hûvös? Penészmentes? Egészséges levegõjû? Kis karbantartásigényû? Valójában mindez együtt.

A Multi-Comfort építési koncepció lényege, hogy bárhol a világon mindenfajta épületet minden szempontból kényelmessé, komfortossá tegyen annak minden használója számára. Természetesen gazdaságos és fenntartható módon. Az egészséget és kényelmet szolgáló szempontokat külön-külön és komplex egészként is vizsgálja, teljesítménymutatókat határoz meg az egyes komfortfokozatokhoz, és konkrét megoldásokat kínál hozzájuk. A Multi-Comfort koncepció a különbözõ igényeket négy alapvetõ csoportba sorolja.

A cikk a Saint-Gobain Multi-Comfort koncepcióját mutatja be, ami a csatolt pdf dokumentumban olvasható.

<< Vissza a főoldalra