Emerging Member of the

HuGBC

NewZ, Budapest Mag és Közös város a márciusi Green Talkon

2018. március 08., Saját hír 257 ingatlanfejlesztés környezettudatosság pályázat

Március 7-én az IFK Talentum 2017 Díj első három helyezettje mutatta be pályaművét a HuGBC és az RICS tagoknak. Közülük több ingatlanfejlesztő elismeréssel szólt a tervekről.
4

Az Ingatlanfejlesztői kerekasztal Egyesület (IFK) által 2017-ben kiírt pályázat címe: „Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése megajánlott témakörökből mentorok támogatásával” volt. A nevezők emblematikus fővárosi helyszíneket terveztek újra, 4 témából választhattak: Váci út – Iroda boulevard, Nyugati tér – Eiffel Csarnok, Károly körút – Városháza Park, Műegyetem Z épülete.

A 26 beérkezett pályázat közül az első díjat a BME Z épületének rehabilitációja nyerte. A Városháza és a Városháza Park újragondolásával a „Budapest Mag” című pályázat alkotói lettek a másodikok. A harmadik helyezett a „Közös város” projekt lett.

Az IFK a kiírásban olyan szakterületeket választott, ahol jelentős mértékű fejlődésre van lehetőség, ahol a gazdasági és közérdek találkozhat. Olyan pályaműveket vártak, amelyek figyelembe veszik az energia-hatékony, környezettudatos épületek működtetéséhez alkalmazandó megújuló energiaforrásokat a létesítmények biztonságos működtetésének fenntartása mellett.

Köszönjük a hallgatóknak a lelkesedést és a színvonalas prezentációkat!

A nyertes pályázatok megtekinthetők itt.

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra