Established Member of the

HuGBC

Svédországban rendezik a WorldGBC éves kongresszusát

A svéd főváros a házigazdája október 17-19. között a GBC közösségek legnagyobb találkozójának.
1

A World Green Building Council éves kongresszusa a nemzeti GBC szervezetek legfontosabb találkozója. Az esemény nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy a résztvevők ünnepeljék és értékeljék a zöldépítést, tanuljanak egymástól és kapcsolatokat építsenek, továbbá friss impulzusokat nyerjenek és inspirálódjanak.

Idén a rendezvény egyben a svéd GBC éves konferenciája, amely a "Building Sustainability, with WorldGBC Congress Sweden" elnevezés alatt zajlik. Rendezői Stockholm városa, a svéd GBC és a World Green Building Council.

Program

A konferenciára, amely 3 igen mozgalmas nap során zajlik majd, közel 1000 résztvevőt várnak a világ minden tájáról. A programok között megtalálható

  •     A WorldGBC Members Day (október 17.), amely lehetőséget ad arra, hogy a nemzeti GBC-k tagjai és munkatársai személyesen is találkozzanak egymással.
  •     A kétnapos konferencia (október 18. és 19.), amely azt járja körül, hogy az épített környezet hogyan tud aktívan hozzájárulni a fenntartható életmódhoz és a stabilabb klímához. A konferencia előadói a téma elismert nemzetközi szaktekintélyei. A speciális szekciók között megtalálható a minősítések és az egészség kérdése éppúgy, mint az energiahatékonyság vagy az okos városok témaköre.  

Még több infó a konferencia honlapján itt.

Forrás: http://worldgbc.org

<< Vissza a főoldalra