Established Member of the

HuGBC

Tudjon meg többet a XVI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat nyerteseiről!

Szép kiadvány jelent meg a díj idei nyerteseiről, többek között az Eiffel Palace-ról is.
1

A díjazottak között volt az Eiffel Palace is, míg a zsűriben helyet foglalt Dr. Schranz Mihály, a HuGBC elnökségi tagja. A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen idén tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot. A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai  szakmai és laikus közönségnek, a kiemelkedő alkotások megjutalmazása.

A magyar pályázat ezen túlmenően azt a célt is szolgálja, hogy a pályázattal előkészítse és elősegítse azt, hogy a  magyarországi ingatlanfejlesztők eredményesen vegyenek részt a FIABCI Prix d`Excellence nemzetközi nívó díj pályázatán.Az elmúlt 15 alkalommal a hazai pályázaton több, mint 275 alkotás mutatkozott be és a legjobbak nagy sikerrel szerepeltek a hazai eseményt követő  FIABCI Prix d`Excellence nemzetközi pályázaton.

A díjazottakról további részletek és szép fotók a letölthető dokumentumban. Még több információ az idei díjazottakról itt.

Forrás: http://hugbc.hu

<< Vissza a főoldalra