Established Member of the

HuGBC

Új elnök a BCSDH élén

2016. március 16., Saját hír 1299 bcsdh ifj. chikán attila

Ifj. Chikán Attila személyében új elnököt választott a szervezet vezetőjének a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) tisztújító közgyűlése.
1

Az új elnök Salgó Istvánt, az ING Bank vezérigazgatóját váltja az elnöki poszton, aki a közgyűlés egyhangú döntése alapján, a szervezetben végzett tevékenysége elismeréseképpen Tiszteletbeli Elnökként segíti a jövőben a BCSDH-t. Irányítása alatt a szervezet meghatározó szereplőjévé vált a fenntarthatóság üzleti megközelítése elismertetésének Magyarországon. A szervezet tagvállalatainak száma 72-re növekedett, amelyek a hazai GDP közel 30 százalékát termelik. Ifj. Chikán Attila célja folytatni a szervezet már futó, sikeres programjait, kézzel foghatóbbá és láthatóbbá tenni a szervezet tevékenységét a közvélemény és a szakpolitika számára, valamint erősíteni a magyar szervezet nemzetközi kapcsolatait.

 Az újonnan megválasztott elnök munkáját egy négytagú elnökség segíti. Az elnökség újraválasztott tagja Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária vezérigazgató-helyettese. A testület három új tagjaként pedig Dr. Fábián Ágnest, a HENKEL Magyarország ügyvezető igazgatóját, Gazsi Zoltánt, az eisberg Hungary ügyvezető igazgatóját, valamint Dr. Thomas Narbeshubert, a BASF Hungária ügyvezető igazgatóját választotta meg a közgyűlés. Az ő megbízatásuk – az elnök mandátumához hasonlóan – három évre szól. A BCSDH ügyvezetését továbbra is a tavaly októberben kinevezett, elnökségi tag megbízatásáról igazgatói feladatkörre váltott Márta Irén látja el.

További információ a szervezet honlapján.

Forrás: http://bcsdh.hu

<< Vissza a főoldalra