Established Member of the

HuGBC

Új kiskereskedelmi bérlők színesítik az Agora Budapestet

A HB Reavis bejelentette az Agora Budapest első kiskereskedelmi bérlőit, akik jövő tavasztól tovább színesítik a helyi kínálatot és a környék közösségi életét. A szolgáltatói összetétel kialakítása során kerületi lakosok és irodai dolgozók véleményét is kikérték.
1

Az Agorában egy világhírű olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 is helyet kap: ez lesz az első közép-kelet-európai kávézójuk Olaszország határain kívül.

Az Agora Budapest szolgáltatói összetétele kiterjedt kutatáson alapul, amit korábban a HB Reavis (HuGBC tag)  a GfK Hungáriával közösen végzett azért, hogy felmérje az emberek valós igényeit. A kutatás keretében 500 az Agora környékén élő és dolgozó, és további 500 különböző fővárosi irodákban dolgozó ember véleményét vizsgálták azzal kapcsolatban, hogy milyen kényelmi szolgáltatásokra van szükségük. A kutatási eredmények segítettetek abban, hogy milyen szolgáltatásokkal színesíthetik a helyi kínálatot, illetve, hogy tehetik még teljesebbé a környékbeli emberek életét. Éppen ezért az üzletek jóval a munkaidő után és hétvégén is elérhetőek lesznek, hogy igazi, pezsgő közösségi teret biztosítsanak az irodai órákon kívül is.

A Manna ABC és dm széles termékskálával szolgálja ki a napi vásárlások igényeit. A helyi ízeket a Belvárosi Disznótoros, a nemzetközi konyhát pedig az olasz finomságairól ismert Porto Vino a’la carte étterem képviseli. A Mlinar pékség és a Food Point önkiszolgáló étterem hívogató designnal vár majd mindenkit, akinek gyors segítségre van szüksége ahhoz, hogy két meeting között finom ebédhez jusson.

A szépülni vágyókat az oktatóközpontként is működő Hedge Hair haj- és szépségszalon, valamint a Stylexpert szalon profi stílustanácsdói segítik.

Az üzletek várhatóan 2020 tavaszától folyamatosan nyílnak majd meg az Agora első fázisában.

A teljes cikk itt olvasható. 

 

<< Vissza a főoldalra