Established Member of the

HuGBC

Green Walk 2016 fotópályázat

  

MIT FOTÓZZON?

  1.  Jöjjön el a Zöld Építés Hetén szeptember 26. és október 1. között a HuGBC által szervezett Green Walk épületbejárásokra!

  2. Készítsen nagyfelbontású (300 dpi) fotókat a meglátogatott épületekről! A pályázaton egy személy több épület több fotójával is részt vehet.

  3. A nyilvános területekről fotózható részekről nemcsak a Green Walk során készülhetnek fényképek, akár éjszakai felvételeket is várunk! (A helyszínek fotózhatóságával kapcsolatban lehetnek megkötések, ezeket keresse itt a helyszínek leírásánál.)

MIT KÜLDJÖN ÉS HOVÁ?

Az elkészített fotókat darabonként 300 dpi felbontásban, max. 3 Mb méretben, JPG formátumban a sieto.andrea@hugbc.hu e-mail címre várjuk október 7-én 24:00 óráig a pályázó neve és a helyszín feltüntetésével!
 
MIT NYERHET?
 
1. díj: 30.000 Ft-os vásárlási utalvány
2. díj: 20.000 Ft-os vásárlási utalvány
3. díj: 10.000 Ft-os vásárlási utalvány
 
A vásárlási utalványokat a G-GREEN Furniture Kft. termékeire lehet beváltani.
 
Közönségdíj: Kinnarps Tulip asztali lámpa 150 euró értékben.
 
A közönségdíjat a nevezett fotók közül a HuGBC Facebook oldalán tartott közönségszavazáson, a legtöbb Like-ot gyűjtött alkotás nyeri!
 

KIKBŐL ÁLL A ZSŰRI?

Beleznay Éva építész, a HuGBC alelnöke; Danyi Balázs építészeti fotográfus; Pásztor Erika Katalina főszerkesztő, Építészfórum.hu; Tornóczky Mónika, építész/termékmenedzser, Alukönigstahl Kft.; Soltész Tiberius ügyvezető, Kinnarps Hungary Kft.
 
A közönségszavazás módjáról és indulásáról értesítést küldünk!
 

MELYEK A HATÁRIDŐK?

  •     Beküldés: 2016. október 9. 24:00 óráig
  •     Zsűrizés: 2016. október 10-24. között
  •     Közönségszavazás: 2016. október 10-24. 9:00 óráig
  •     Eredményhirdetés: 2016. október 28.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint közzétesszük az Építészfórum.hu oldalon.

A Zöld Építés Hete programjainak főtámogatója:

A díjakat felajánlotta:

    

Médiatámogató:

Nevezési feltételek

A pályázó a nevezéssel elismeri, hogy a beküldött fénykép a saját szellemi alkotása, és azzal nem sérti más alkotók szerzői jogait. E feltétel megsértése esetén a pályázó a versenyből kizárásra kerül. A pályázó a pályázati anyag beküldésével elfogadja, hogy a Ptk. személyhez fűződő jogok védelmével kapcsolatos szabályaival összhangban lévő előírások esetleges megszegéséből fakadó összes jogkövetkezményt viselni köteles vagy tartozik.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatból kizárja a pályázat szelleméhez méltatlannak ítélt alkotásokat.

Az alkotások felhasználása

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a HuGBC felhasználja a beküldött fotókat a Zöld Építés Hete és a Green Walk programsorozat népszerűsítésére, azzal kapcsolatos beszámolókhoz és tudósításokhoz a saját honlapján, közösségi oldalán, az írott és a nyomtatott sajtóban, az alkotó nevének feltüntetésével, azaz nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a kiírónak. További felhasználás az alkotóval való egyeztetés szerint történhet.

A Facebook a közönségszavazást semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázat feltételeit tartalmazó jelen kiírást indokolás nélkül bármikor módosítsa, ide értve a pályázat megszüntetését is.

 

 

 

<< Vissza a főoldalra