Ha ez az email nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide az online változat megtekintéséhez!
 
Zöld hírlevél
különkiadás

Megjelenik havonta a www.hugbc.hu portál gondozásában.

Kedves Olvasó!

Hírlevelünk e különkiadásában szeretnénk felhívni szíves figyelmét egynapos, angol nyelvű WELL Rating System Review Workshopunkra. Magyarországon először a HuGBC tart ilyen tréninget július 4-én.

A résztvevők alaposan megismerik a WELL minősítési rendszert, mély ismereteket kapnak az egyes WELL koncepció- és funkció-kategóriák céljairól és követelményeiről, beleértve az egyes funkciók egészségügyi alapjainak megértését, valamint tervezési és kivitelezési stratégiákat a koncepciók és követelmények megvalósításához.

A részvételről az International WELL Building Instutite oklevelet állít ki.

A részletekért kattintson a fotóra! Várjuk jelentkezését!

Kövesse az aktuális és várható eseményeket egyszerűen, honlapunk eseménynaptárában!

Iratkozzon fel "Heti hír és rendezvény feltöltések" értesítő szolgáltatásunkra! Tájékozódjon honlapunk legfrissebb híreiről minden hétfőn e-mailben, így időt és energiát spórol meg a hírkereséssel, ugyanakkor minden, egyesületünket érintő hírből naprakész lesz.

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, az alábbi linken leiratkozhat.

Alapító partnerek:

Copyright 2009-2014 HuGBC. Minden jog fenntartva. - kapcsolat                                           Kövessen minket:

Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, kattintson ide: hírlevél leiratkozás.