Established Member of the

HuGBC

HuGBC képzés: Környezettudatosság a gyakorlatban - SMALL IS BEAUTIFUL

A sorozat második képzésén a kisléptékű fenntartható projektekkel ismerkedhetünk meg.
1

A HuGBC képzés sorozat második előadásán dr. Medgyaszay Péter a low-tech építőanyagokról, Horn Valéria az épületek egészségügyi hatásairól, Portik Adorján a szabadon formált épületekről, míg Ertsey Attila egy környezettudatos családi ház példájáról beszél az érdeklődőknek.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) és az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. évek óta közösen bonyolítja a Környezettudatos Építés A-tól Z-ig programsorozatot, amely az eredetileg lefektetett elvek mentén többször frissült. Az indulás óta eltelt időszakban a szakma érdeklődő része megismerte a témakör elvi dimenzióit, amelyről a program keretében széleskörű előadások hangzottak el. A szervezők most elérkezettnek látták az időt, hogy ismét újragondolják a programsorozatot, és az elméleti síkról minél inkább a gyakorlati megvalósulás és a részletek irányába tereljék az előadásokat. Az új kialakult struktúra az elmúlt időszakban hazánkban megvalósult kisebb-nagyobb, esetenként városi léptékű környezettudatos szemlélettel létrehozott új épületek és épületfelújítások tervezésének és megvalósításának tapasztalatait igyekszik az érdeklődők elé tárni, kiegészítve azt a hozzájuk tartozó elméleti és tudományos háttérrel is.

A sorozat két előadása tavasszal, további két előadás pedig ősszel várja az érdeklődőket. A HuGBC elismerő oklevelet nyújt át azoknak, akik mind a négy alkalommal részt vesznek a képzésen.

A program minden alkalommal 14.00 órától 18.00 óráig tart egy különleges és inspiráló helyszínen, a Kinnarps House-ban, ahol egy forradalmian új munkavégzési koncepcióval, a tevékenység alapú munkavégzés tereivel is első kézből ismerkedhetnek meg a látogatók.

A programok a Kinnarps támogatásával valósulnak meg.

A MÉK 2 kreditpontot ad alkalmanként a továbbképzésre.

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Időtartam: 2014. május 28. csütörtök, 14.00-18.00 óráig

Részvételi díj: 2.990- Ft / alkalom

HuGBC tagoknak: 1.500- Ft / alkalom

Program május 28-án:

KÖRNYEZTTUDATOSSÁG A GYAKORLATBAN  - SMALL IS BEAUTIFUL

Low-tech anyagok alkalmazásának engedélyezési kérdései Dr. Medgyasszay Péter
Épületek egészségügyi hatásai Horn Valéria DLA
Szabad Formájú Épületek - Építési Rendszer parametrikus geometriával Portik Adorján, építész, HuGBC tag
Autonóm családi ház, Penc Ertsey Attila, építész, HuGBC alapító tag

 

Időpont: 2015. május 28., - 2015. május 28.,
Helyszín: Kinnarps House, bemutatóterem
Cím: 1133 Budapest, Váci út 92.

Forrás: http://hugbc.hu

<< Vissza a főoldalra