Established Member of the

HuGBC

HuGBC & RICS Green Talk: Klímasemleges üdülőházak Irotán

Rendhagyó Green Talk a nemzetközi Zöld Építés Hetén! A nagyközönség számára is megnyitjuk az előadáson való részvétel lehetőségét. A másfél órás programon az Irota Ecolodge tulajdonosa, a holland Lennard de Klerk mutatja be a projektet.
Az Irota EcoLodge az első, és eddig az egyetleg klímasemleges szálláshely Magyarországon. A fenntartósági elvek szerint épült és működő üdülőhelyet 2016-ban nyitották meg a holland tulajdonosok, akik korábban ezen a területen dolgoztak. Irotán olyan életmódot akartak megmutatni a valóságban, ahol a fenntartható életmód és a luxus nem ellentmondásai egymásnak.
 
A Green Talkon Lennard de Klerk bemutatja a projektbe integrált fenntartható megoldásokat, köztük egy természetes úszómedencét is. Beszél azokról az akadályokról is, amelyeket egy ilyen projekt végrehajtása során át kell hidalni Magyarország egyik legeldugottabb részén.

A rendezvény angol nyelvű.

Helyszín: Gellnert terem (103) (CEU, V. kerület Budapest, Nádor utca 9.)

Venue: Gellnert room (103) (CEU, V. district Budapest, Nádor street 9.)

Dátum: 2017. szeptember 29. 17.00-18.30

Date: 29. September 2017, 17-18.30

A férőhelyek korlátozottak, a részvétel ezért előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni ide kattintva lehetséges.

To register please click here.

English description:

Irota EcoLodge is the first, and so far, only climate-neutral accommodation in Hungary. This sustainable resort in opened in 2016 and was designed and is operated by two Dutchmen. The owners, having a background in climate change, wanted to set a real life example that a sustainable way of living and luxury do not contradict each other. 
 
During the Green Talk, Lennard de Klerk will showcase many of the sustainable solutions that were integrated in the project,  including the construction of a natural swimming pool. He will further elaborate on the barriers that had to be overcome while implementing such a groundbreaking project in a beautiful but remote part of Hungary.
 
 

Időpont: 2017. szeptember 29., - 2017. szeptember 29.,
Helyszín: Gellnert terem (103)
Cím: CEU, Budapest, V. kerület, Nádor utca 9.

<< Vissza a főoldalra