Established Member of the

HuGBC

GB Professional

Rengetegen, rengeteg helyen beszélnek fenntarthatóságról, energiatudatosságról, de sokan csak egy kis részét említik ennek az összetett rendszernek.

Az energiatudatos építés témájában elsőként a GBPro képzés az, amelyik ahelyett, hogy egyetlen  minősítési rendszert járna körbe, az összesről beszél, és átfogó ismereteket ad mindarról, amit ma a világon a „zöld építés” jelent.

Mindezt nem csak műszaki szemszögből kívánjuk bemutatni, hanem éppúgy szeretnénk a projektek jogi és gazdasági oldalát is megvilágítani. A program kifejezetten a különböző szakterületek (gazdasági, jogi, műszaki szakemberek) hatékonyabb együttműködését célozza ezzel segítve a Green Building projektek sikeres megvalósulását.

Kezdeményezésünk célja, hogy a GBPro tanítási, képzési programján keresztül az építőipar és a hozzá szorosan kapcsolódó üzleti szféra szereplői széleskörű, megfelelő, pontos ismeretekre tegyenek szert, melyre a fenntarthatóság jegyében nyugodtan alapozhatják majd üzleti döntéseiket.

Már beruházói, ingatlanhasznosítói koncepcionális döntések szintjén ezen ismeretek birtokában lenni lehetővé teszi azt, hogy maximális energia, és pénzügyi megtakarításokat lehessen elérni.

Ez a tudás a közeljövőben mind nemzetközi, mind hazai piacon lényeges előnyt jelent a versenytársakkal szemben.

Nem utolsó sorban a GBPro képzés  nemzetközileg is elismert tudást ad az oktatási programban résztvevő szakemberek számára, hiszen a WGBC-nek köszönhetően az egész világ ismerni fogja a GBPro képzés nevét.

<< Vissza a főoldalra