Established Member of the

HuGBC

19. Országos Környezetvédelmi Találkozó

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (HuGBC társult tag) 2019-ben is megszervezi a környezetvédelem területén tevékenykedő tagvállalatai és partnereik számára a hagyományos, immár 19. Országos Környezetvédelmi Találkozót.

Hagyományosan a Találkozón kerül sor a Szövetség által alapított „Környezet védelméért” Díjak ünnepélyes átadására is, mind vállalkozói, mind magánszemély kategóriában. Kérjük, hogy éljenek a Díjra történő nevezés lehetőségével, tegyenek javaslatokat az arra érdemesnek tartottak szakmai elismerésére. Az ajánlásokat a https://www.kszgysz.hu/tevekenysegeink/dijak címen elérhető nevezési lapok kitöltésével és beküldésével lehet 2019. január 20-ig megtenni.

Úgy gondoljuk, hogy a Találkozóra szóló meghívó igazán környezetbarát ajándék is lehet. Javasoljuk, hogy üzletfeleit, kollégáit, családtagjait és barátait is tájékoztassa programunkról, invitálja őket körünkbe, vagy legyen Ön a vendéglátójuk!

A Találkozón való részvételi szándékot  a KSZGYSZ honlapján (kszgysz.hu/orszagostalalkozo2019) lévő JEGYIGÉNYLÉS űrlap kitöltésével kérjük jelezni. 

Tájékoztatjuk arról, hogy a 2019. február 16-ára (most szombatra) szervezett 19. Országos Környezetvédelmi Találkozó helyszíne – technikai okok miatt – megváltozott.

Az új helyszín: DÜRER RENDEZVÉNYHÁZ - Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.  (Nem a Dürer kert!)

Időpont: 2019. február 16., - 2019. február 16.,
Helyszín: Dürer Rendezvényház
Cím: 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra